Small Talk boeken?

small talk boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Small Talk boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Small Talk

De band “Small Talk” is veelzijdig inzetbaar zowel als duo of trio. Het een unieke zit in de presentatie, repertoirekeuze en instrumentarium. Zang-gitaar-contrabas- percussie. Akoestisch of versterkt, het is altijd 100% live.

Boekingen Duo Small Talk

Yvonne & Emilio vormen samen het duo Small Talk dat geschikt is voor kleine bijeenkomsten. Geheel akoestisch brengen zij classic popsongs, muziek van de 60’s tot aan heden. Geschikt voor verjaardagen, recepties, diners, winkels, business- en/of privé evenementen.

Trio Small Talk

Yvonne, Emilio & Oscar vormen gezamenlijk de band Small Talk. Met zang, gitaar, contrabas en percussie spelen zij bekende nummers. Het repertoire bestaat uit disco, latin, pop, golden oldies en rock&roll, Hits uit de top 2000 geheel uitgevoerd in een eigen jasje. Of het gaat om een klein select gezelschap, een bruiloft, festival of een bedrijfsevenement, “Small Talk is thuis op elk podium!”

Specials

Het leukste “meezingfeestje met Yvonne & Emilio” is een “feest” voor de ouderen die het leuk vinden om met bekende Nederlandstalige- en Engelstalige liedjes mee te zingen. Er wordt gebruik gemaakt van een overzichtelijk tekstboekje dat van tevoren wordt uitgedeeld. Iedereen kan dus meedoen!! Het beste uit het repertoire van: Vader Abraham, Andre Hazes, Zangeres Zonder Naam, Wim Sonneveld, Rob de Nijs, Everly Brothers, John Denver, enz.

Kom in de stemming

Small Talk boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Small Talk bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Small Talk, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Small Talk in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Small Talk boeken

Wilt u Small Talk boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Small Talk wilt inhuren.

Small Talk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!