Dion V Live Action Painter boeken?

Dion-V-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Dion V Live Action Painter boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dion V Live Action Painter

Een entertainer met een passie voor kunst. Dion Varossieau combineert zijn passie en het liefst op uw evenement! DionV heeft een achtergrond als acteur en entertainer, maar op jonge leeftijd ontdekt DionV dat ook schilderen dicht bij hem staat. Dit is niet zo gek! DionV heeft het namelijk niet van een vreemde, zijn familie kent al eeuwen lang een passie voor beeldende kunst. Zo is DionV’s oom bekend kunstenaar op Aruba (Harold Bronswinkel) en zijn neef (Lodewijk Varossieau) bezit galerieën in Amsterdam, Rotterdam, brussel, Londen en Moskou. ook grootvader van DionV verkocht schilderijen in binnen en buitenland. Verder blijkt dat zelfs Andrea del Verrochio, één van de leermeesters van de toen nog 18- jarige Leonardo da Vinci, een verre voorvader van DionV is. Zo combineert hij zijn passies en zet zo de traditie voort.

Live Action Painting

Zijn optreden is inspirerend en een ware belevenis! Zijn ‘Live Action Painting’ wordt door vele als een unieke belevenis ervaren. Binnen korte tijd laat hij live op locatie zien hoe een schilderij ontstaat. Hij neemt je mee in een spel tussen kleuren en emotie, dit maakt het eindresultaat adembenemend. Bij elke boeking zijn de gemaakte doeken natuurlijk voor de klant! Een unieke aanvulling voor bijvoorbeeld een productpresentatie, bedrijfsfeest of privéaangelegenheid. Voor festivals uitstekend te combineren met een band of DJ. DionV schildert dan op de muziek wat ook een bijzonder resultaat oplevert. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk, net zoals zijn passie voor schilderen.

Boekingen Dion V Live Action Painter

In een jonge samenwerking met Mascolori Shoes is er een ware trend op komst. Prachtige schoenen versierd met een uniek kustwerk. Van elk paar schoenen die DionV onderhanden neemt is er maar één en geen schoen is het zelfde. Voor een klein en select gezelschap verzorgen wij ook ‘DionV Art Party’, waar je in de huiselijke sfeer je eigen schoenen of handtas kan laten pimpen.

Dion V Live Action Painter boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dion V Live Action Painter bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dion V Live Action Painter, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dion V Live Action Painter in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dion V Live Action Painter boeken

Wilt u Dion V Live Action Painter boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dion V Live Action Painter wilt inhuren.

Dion V Live Action Painter boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!