DJ Dennis boeken?

dj dennis boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Excl. licht / geluid

DJ Dennis boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie DJ Dennis

Dennis Wisse, zoals DJ Dennis echt heet, is geboren en getogen in Middelburg. Feesten aan de Zeeuwse stranden zit dan ook in zijn DNA, Dennis was er vroeg bij. Hij begon al op zijn elfde als amateur DJ te draaien in het buurthuis. Deze optredens smaakten naar meer: niet veel later ging hij in cafés, zalen en discotheken in de regio aan de slag. Zijn muziek viel in de smaak en hij werd al snel gevraagd voor optredens door het hele land.

Boekingen DJ Dennis

DJ Dennis ontwikkelde zichzelf als allround DJ en weet goed hoe je verschillende muziekstijlen moet combineren. Zo draait hij muziek uit de jaren 60 tot 90, house, urban en natuurlijk Nederlandse hits. Zijn succes blijft groeien en ook in het buitenland stijgt zijn populariteit. Hij wordt regelmatig geboekt door verschillende populaire discotheken in Spanje, Italië, België, Portugal, Duitsland, Griekenland, Turkije en Frankrijk. "Ik kan alles draaien, van de jaren 60 tot nu. Alles moet en gaat in een mooie en goede mix in elkaar over. Je moet de mensen aanvoelen, de sfeer proeven: daar gaat heto m. Dan kan je bijna altijd ene feestje bouwen. Als iedereen dan met blije gezichten staat te feesten, is het voor mij geslaagd" - DJ Dennis

DJ Dennis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen DJ Dennis bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met DJ Dennis, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u DJ Dennis in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

DJ Dennis boeken

Wilt u DJ Dennis boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u DJ Dennis wilt inhuren.

DJ Dennis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!