Dj Sandstorm boeken?

DJ-Sandstorm-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Sandstorm boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Sandstorm

DJ Sandstorm (o.a. NPO Radio 2, 3FM, Sublime FM, Sky Radio) is Sander Verhaar, de eclectische DJ met de meest funky dance muziek! Sandstorm creëert eigenwijze unieke mashup stijlen: Jazz Mash, Global Flavour, Dance Rocks en Classic Lounge

DJ Sandstorm’s funky live concept

Jazz Mash is DJ Sandstorm’s funky live concept, waarbij hij op unieke wijze soul, funk, hiphop, jazz en funky dance mixt. Regelmatig met trompettist, saxofonist en electronisch percussie! In 2017 speelde hij een 2 uur durende “Jazz Mash” live set op North Sea Jazz Festival

Dance Rocks

DJ Sandstorm is al 16 jaar te horen op 3FM. Hij heeft honderden mixen gemaakt en produceerde van 2000 t/m 2015 de 3FM Jaarmix. Ook mixte hij op 3FM tot 2014 elke vrijdagavond ‘Operation DJ Sandstorm’ in ‘Ekstra Weekend’. Deze mashup-mix was ook te horen in ‘Het Platenpaleis’ op NPO Radio2

Global Flavour

Sandstorm houd van de combinatie van wereldse stijlen. Hij werkte al samen met label Putumayo World Music. Live mixt hij electronische world beats. Dit hoorde je ook in zijn Sublime FM programma ‘Global Flavour’

Classic Lounge

DJ Sandstorm wordt ook beïnvloed door klassieke muziek: van barok tot modern klassieke muziek. In zijn 'Classic Lounge' DJ sets mixt hij electronische sounds met klassiek.

Boekingen Dj Sandstorm

DJ Sandstorm was eerder te zien op: North Sea Jazz, Lowlands, Extrema Outdoor, Festival Mundial, Concert At Sea, Vestrock, vele Jazz festivals en Sandstorm’s mixen zijn ‘worldwide’ te horen op het ‘Dutch DJ Channel’ van KLM.

Kom in de stemming

Dj Sandstorm boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Sandstorm bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Sandstorm, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Sandstorm in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Sandstorm boeken

Wilt u Dj Sandstorm boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Sandstorm wilt inhuren.

Dj Sandstorm boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!