Douglas & Rosenberg boeken?

Douglas-en-Rosenberg-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Douglas & Rosenberg boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Douglas & Rosenberg

Peter Douglas en Johnny Rosenberg, de gerijpte stem van Nederlands bekendste Crooner die al ruim drie decennia de Sinatra songs op een niet te evenaren manier vertolkt en de 20 jaar jongere multi getalenteerde "Gipsy Crooner" met zijn ongelooflijk gelijkende Michael Bublé stem bleek een sensationele combinatie!

Daarom hebben beiden artiesten de krachten gebundeld en behoren inmiddels tot een bekend Nederlands duo. Douglas & Rosenberg betreden nationale en internationale podia en brengen tot op de dag van vandaag een groot publiek in vervoering.

Boekingen Douglas & Rosenberg

Douglas & Rosenberg weten tijdens hun show op een spraakmakende manier een ode aan Frank Sinatra en Michael Bublé te brengen. Met de "Swing is the Thing Show" is uw evenement meer dan geslaagd.

Kom in de stemming

Douglas & Rosenberg boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Douglas & Rosenberg bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Douglas & Rosenberg, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Douglas & Rosenberg in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Douglas & Rosenberg boeken

Wilt u Douglas & Rosenberg boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Douglas & Rosenberg wilt inhuren.

Douglas & Rosenberg boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!