Duo Splendid

Duo-Splendid-boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Duo Splendid boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Of u nou op zoek bent naar het muzikale "behangetje" of juist een lekkere dansavond, Duo Splendid bezorgt u een onvergetelijke dag.U vraagt , wij spelen!
Omdat wij allebei zingen onder begeleiding van een acoustische gitaar hebben wij niet veel ruimte nodig en zal de prijs u zeer positief bevallen.

De absolute vocale blikvanger bij duo Splendid is Annemiek Koning. Met haar ruime ervaring in o.a top-40, bruiloftsbands, met diverse orkesten en zelfs een heuse big-band, komt zij ook in deze minimale bezetting helmaal tot haar recht.

Boekingen Duo Splendid

Op zang en twaalfsnarig gitaar: Rene Elenbaas (alias Gangmakertje )
Sinds jaren een welbekende naam in het muzikantencircuit. Rene is een muzikale duizendpoot bij wie het entertainen in het bloed zit.

Kom in de stemming

Duo Splendid

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Duo Splendid bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Duo Splendid, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Duo Splendid in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Duo Splendid boeken

Wilt u Duo Splendid boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Duo Splendid wilt inhuren.

Duo Splendid boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!