Eddy Grovell a tribute to Barry White boeken?

eddy grovell a tribute to barry white boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Eddy Grovell - A Tribute to Barry White boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Eddy Grovell

Dit jaar, 75 jaar geleden, werd de Amerikaanse soul- en discolegende Barry White geboren in Galveston, Texas. Om dit jubileum en zijn kostbare nalatenschap te vieren, brengt de Nederlandse zanger Eddy Grovell een sensationeel eerbetoon aan de grote maestro met zijn nieuwe show: "Let the Music Play".

Boekingen Eddy Grovell

Geboren in het Caribisch gebied, maar al meer dan 40 jaar in Nederland woonachtig, was Eddy Grovell een succesvolle kanshebber in de allereerste editie van "The Voice Senior" in Nederland. Eddy die een medley van Barry White uitvoerde, werd door meer dan 3,2 miljoen mensen bekeken op YouTube. Hij is gezegend met een stem die mensen kan raken. Zijn natuurlijke gave om te entertainen en zijn zowel rauw als soepel geluid laten zijn publiek versteld staan.

Eddy Grovell - A Tribute to Barry White

Met - a Tribute to Barry White - Let The Music Play - bezorgen we je een betoverende en soulvolle muzikale ervaring. Een viering van alle klassieke hitsongs als ‘Can't get enough of your love’, ‘My first, My Last, My everything’, ‘Let the music play’ en ‘Just the way you are’. Een ideale uitvoering voor privé- en bedrijfsevenementen of als headliner voor een openbaar evenement.

Kom in de stemming

Eddy Grovell a tribute to Barry White boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Eddy Grovell – A Tribute to Barry White bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Eddy Grovell – A Tribute to Barry White, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Eddy Grovell – A Tribute to Barry White in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Eddy Grovell – A Tribute to Barry White boeken

Wilt u Eddy Grovell – A Tribute to Barry White boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Eddy Grovell – A Tribute to Barry White wilt inhuren.

Eddy Grovell – A Tribute to Barry White boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!