Emile Baars boeken?

emile baars boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Emile Baars boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Emile Baars

Emile Baars is geboren en getogen in Amsterdam.

In 2000 is Emile begonnen met zang, -dans en acteerlessen. Door zijn enorme enthousiasme smaakte dat al gauw naar meer. Hij kreeg de tip om auditie te doen bij het Sondheim Ensemble en voor hij het wist, speelde hij in alle musical voorstellingen van Cantante. Heeft gefigureerd in verschillende commercials. Werd in 2004 benaderd om als karaoke gastheer te komen werke in in een horeca gelegenheid en dat had zo zijn uitwerking...

Boekingen Emile Baars

In 2005 begon hij als zingende barkeeper. Dit heeft hij 10 jaar lang met veel plezier gedaan. Met optredens op een bedrijfsfeestje hier, een jubileum en een bruiloft daar, ging het snel met de carrière van Emile. Met als gevolg zijn eerste cd single "Hey jij" in 2016. Een hoogtepunt was zijn optreden in 2019 in het voorprogramma van The Drifters in Haarlem.

Met zijn zorgvuldig gekozen repertoire zorgt Emile overal waar hij komt voor de juiste stemming. Een optreden van deze sympathieke en swingende zanger is een feestje. Inmiddels is de 2e single "LEVEN" verschenen en deze is op alle streaming diensten te horen en te zien.

Kom in de stemming

Emile Baars boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Emile Baars bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Emile Baars, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Emile Baars in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Emile Baars boeken

Wilt u Emile Baars boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Emile Baars wilt inhuren.

Emile Baars boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!