Fabeltjeskrant Evenement boeken?

fabeltjeskrant evenement boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Fabeltjeskrant Evenement boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Fabeltjeskrant Evenement

Naast de Meet & Greet van Meneer de Uil is er nu ook een compleet Fabeltjeskrant Evenement te boeken.

Vanwege de enorme populariteit van Meneer de Uil en de Fabeltjeskrant is er onlangs een compleet evenement gerealiseerd. Super gaaf om in te zetten op jouw evenement. Naast alle entertainment komt uiteraard Meneer de Uil ook mee met dit evenement.

Boekingen Fabeltjeskrant Evenement

Het Fabeltjeskrant Evenement boek je voor evenementen inclusief:

  • Meneer de Uil Meet & Greet voor mooie achtergrond 3 x 30 minuten (evt. met fotograaf)
  • Knutselen met Fabeltjeskrant kleur- en knutselplaten onder begeleiding
  • Fabeltjeskrant figuren schminken
  • Fabeltjeskrant poppenkast voorstelling 4 x 15 minuten

Je kunt het Fabeltjeskrant Evenement eventueel ook nog uitbreiden. Het Fabeltjeskrant Evenement is uit te breiden met de KleurEnFotofabriek. Ga op de foto voor een greenscreen en jouw foto wordt verwerkt in een kleurplaat of in een foto waar je samen met een Fabeltjeskrant karakter op komt te staan.

Fabeltjeskrant Evenement boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Fabeltjeskrant Evenement bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Fabeltjeskrant Evenement, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Fabeltjeskrant Evenement in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Fabeltjeskrant Evenement boeken

Wilt u Fabeltjeskrant Evenement boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Fabeltjeskrant Evenement wilt inhuren.

Fabeltjeskrant Evenement boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!