FloorFiller Fanatics boeken?

floorfiller fanatics boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

FloorFiller Fanatics boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie FloorFiller Fanatics

FloorFiller Fanatics, drie doorgewinterde artiesten met ieder een indrukwekkende staat van dienst.

Joost van Roij en Ben Rodenburg hebben elkaar gevonden en hun krachten gebundeld in FloorFiller Fanatics. Aangevuld meteen prachtige en professionele zangeres zorgen ze voor een goed gevulde dansvloer. Met deze groep fanatiekelingen ben je verzekerd van een onvergetelijke muzikale invulling op je feest.

Inspelen op de behoeften van het publiek is de kracht van deze hippe formatie! Met hit na hit weten zij de dansvloer vol te krijgen en te behouden. Met hun verrassende combinaties uit diverse genres blijf je alert en nieuwsgierig nar de volgende floorfiller.

Boekingen FloorFiller Fanatics

Percussie, sax, zang en veel enthousiasme zijn de ingrediënten die worden toegevoegd aan de grootste hits van toen en nu en maken dat je niets anders wil dan meezingen, dansen en springen! De zanger is ook de dj én de percussionist, terwijl de andere dj ook ene begenadigt saxofonist blijkt te zijn. De zangeres zorgt voor de extra afwisseling. Een show met veel disciplines die je niet vaak tegen komt.

Met The FloorFiller Fanatics op je feest ben je ervan verzekerd dat jij én je gasten er nog lang van nagenieten!

Kom in de stemming

FloorFiller Fanatics boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen FloorFiller Fanatics bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met FloorFiller Fanatics, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u FloorFiller Fanatics in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

FloorFiller Fanatics boeken

Wilt u FloorFiller Fanatics boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u FloorFiller Fanatics wilt inhuren.

FloorFiller Fanatics boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!