House of Dance boeken?

house of dance boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitoring

House of Dance boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie House of Dance

House of Dance bestaat in de basis uit een fantastische DJ en vocalist, naar wens aan te vullen met een saxofonist, extra zanger of zangeres. Maak de perfecte combi voor jouw feest of event. Welke combi je ook maakt, deze jonge en super enthousiaste top muzikanten maken van elk feest een MAXIMAAL FEEST! Top entertainers die muzikaal zeer sterk zijn en goed kunnen improviseren.

De DJ zet in en de muzikanten vullen aan. En de energieke muzikanten zorgen voor de energie richting de dansvloer en de juiste vibe en beleving op het publiek. Dit is energie pur sang. Een stoere en zeker classy act voor ieder feest of event. En helemaal van deze tijd. Zeer flexibel inzet. Flexibel betekent in deze ook dat minder muzikanten automatisch een lager gage betekent dus ook voor de lagere budgetten toegankelijk.

Boekingen House of Dance

Naast flexibel in bezetting ook in repertoire en styling. Rekening houdend met het soort event of feest en dus zeer breed inzetbaar. Een sprankelende DJ Live Act waarbij het dak er gegarandeerd af gaat.

House of Dance boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen House of Dance bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met House of Dance, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u House of Dance in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

House of Dance boeken

Wilt u House of Dance boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u House of Dance wilt inhuren.

House of Dance boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!