Frank Affolter boeken?

Frank-Affolter-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

In overleg

Frank Affolter boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Frank Affolter

Speelt en zingt op dit moment de sterren van de hemel op dit grote podium! We kennen Frank uiteraard van de muziek van de Mallemolen waar zijn zus Heddy Lester destijds meedeed aan het songfestival.

Frank is een begenadigd componist/tekstschrijver/zenger en heeft de afgelopen deccenia diverse pareltjes de wereld in geschoten. Hij begeleid zichzelf op vleugel/piano en zoals coach Angela Groothuizen zei: "Hij is net een jukebox, je gooit er een kwartje in en hij zingt alles" En zo is het ook!

Boekingen Frank Affolter

Prachtige songs van bijvoorbeeld Billy Joël - Barry Manilow tot oneindig veel songs uit het American Songbook repertoire. Tijdens een bedrijfsborrel - receptie - diner - gala - bruiloft etc. etc. haal deze klasse deelnemer Voice Senior 2020 nu in huis!

Kom in de stemming

Frank Affolter boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Frank Affolter bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Frank Affolter, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Frank Affolter in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Frank Affolter boeken

Wilt u Frank Affolter boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Frank Affolter wilt inhuren.

Frank Affolter boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!