Gastvrouw Roxy boeken?

gastvrouw roxy boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Gastvrouw Roxy boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Gastvrouw Roxy

Proud to be big!

'Timide' komt niet voor in het woordenboek van Roxy. Een muurbloempje is Roxy zeker niet. Het is dan ook gewoonweg onmogelijk om deze dame over het hoofd te zien. Sweet Extreme is het levendige bewijs dat Big Beautiful is en ditmaal vooral ook lekker, erg lekker... & She is proud to be big!

Fluisterend in het oor van je gasten of wenkend met hun poezelige vinger lokt Roxy uw gasten mee naar haar domein... voor een lekkere versnapering. Om je vingers bij af te likken!

Boekingen Gastvrouw Roxy

Ook heeft Roxy altijd wel een lekker hapje bij de hand of begeleidt ze je op de dansvloer. Daarna kun je je laten vastleggen op de gevoelige plaat samen met Roxy!

Je zult ervaren dat Roxy een zeer attente en vriendelijke dame is: Zelfs jij kunt door haar de verleiding niet weerstaan.

Gastvrouw Roxy boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Gastvrouw Roxy bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Gastvrouw Roxy, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Gastvrouw Roxy in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Gastvrouw Roxy boeken

Wilt u Gastvrouw Roxy boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Gastvrouw Roxy wilt inhuren.

Gastvrouw Roxy boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!