De Foute Ober boeken?

Foute-Ober-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

De Foute Ober boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Foute Ober

Deze horecahork mag gewoon niet ontbreken op uw feest, receptie, party, bijeenkomst, evenement, terras en overal waar je een ober kunt verwachten. Hij ziet eruit als ober, maar zal u toch verrassen. Vaak begrijpt hij u verkeerd, is hij iets vergeten, of komt hij met iets geheel anders dan u besteld had. Het lijkt of hij van een andere planeet komt, of gewoon "iets" mist: een overbodige ober.

Wat hij wel heeft is humor. Door zijn gedrag, gestuntel en miscommunicatie zal hij u aan het lachen maken. Hij doet ook wel zijn best om het u naar de zin te maken, alleen niet altijd op de manier die u verwacht had. Hij is een praatjesmaker, sfeermaker en gangmaker. In sommige situaties zullen de gasten nergens vanaf weten en is de verrassing des te groter wanneer deze "hork" een komisch acteur blijkt te zijn. Als undercover ober. De onthulling van deze  grappige ober geeft altijd veel hilariteit.

Een variant van de horecahork is de dronken ober of de Franse, Spaanse of Italiaanse ober. Zij hebben allen een sterk accent waardoor u direct hoort waar deze ober vandaan komt. Het mediterrane karakter zit in hun bloed en deze warmte krijgt u als bezoeker ook mee. Complimenteus is hij van huis uit, hij wil mensen graag blij maken.

Boekingen De Foute Ober

Snel is deze ober niet, hij maakt graag praatjes met de gasten en zal u vertellen dat hij al 12 jaar in Nederland is en nog elke dag op zijn Nederlands oefent. "Iek probiere altijd mijne Hollands te perfektionieren. En iek hou van de mense en wiele graag weten watte mense bewege".

De foute ober zal u opzoeken, uw bestelling opnemen en u daarna verrassen. Krijgt u wat u wilde? Hij zal meer dan de gemiddelde ober een praatje met u maken en wil altijd weten hoe u hier gekomen bent. U zult u door deze rare ober, terwijl u uit bent, toch thuis voelen. 

De Foute Ober boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Foute Ober bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Foute Ober, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Foute Ober in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Foute Ober boeken

Wilt u De Foute Ober boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Foute Ober wilt inhuren.

De Foute Ober boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!