Glenn de Koning boeken?

Glenn-de-Koning-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Glenn de Koning boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Glenn de Koning

Op jonge leeftijd kwam Glenn de Koning erachter dat hij iets had met muziek. Al van jongs af aan ging hij regelmatig met zijn oom mee naar de repetities van de band waar zijn oom in speelt. Zo ontdekte hij dat hij de muziekinstrumenten erg interessant vond.

Geweldig om de mensen te zien genieten

Met kerst 2001 toen Glenn de Koning 13 jaar was kreeg hij van zijn ouders een keyboard en ging op les. Dit heeft hij een jaar vol gehouden maar uiteindelijk bleek Glenn zijn liefde meer bij zingen te liggen. Hij schafte een microfoon met versterker aan en is op zolder fanatiek gaan oefenen. Om het gelijk goed aan te pakken ging Glenn zanglessen volgen bij Aleida van Dongen in Zaandijk. Op 16 jarige leeftijd mag hij dan eindelijk gaan optreden en zingt in vele cafés en verenigingen in de Zaanstreek voornamelijk Nederlandse hits. Al snel weet Glenn de Koning het zeker; hij wil graag doorgaan met zingen. Hij vind het geweldig om de mensen te zien genieten. Na een onderbreking van een jaar hervat ij bij Jozien in Zaandam zijn zanglessen omdat hij voelt dat hij zich hiermee verder kan ontwikkelen als zanger.

Eerste single: “Als ik de hemel kon bewegen”

In Maart 2008 verschijnt de eerste single: “Als ik de hemel kon bewegen”.
Tijdens een groot georganiseerde CD presentatie in Wormerveer ontvangt Glenn uit de handen van niemand minder dan Wolter kroes het eerste exemplaar! Na de lancering van de eerste single gaat het snel met de carrière van Glenn. Er volgen vele optredens door het land om de single te promoten, waaronder de zomertoer van Radio NL en Tv Oranje, het Jordaanfestival in Amsterdam en het Mega Piraten Festijn in Lutjebroek.

''Zeg maar niets''

In Oktober 2008 ging Glenn in gesprek met tekstschrijver Bram Koning voor een nieuw nummer. Bram heeft een prachtige ballad geschreven: ''Zeg maar niets''. Dit nummer is in december opgenomen in de Bullet Sound Studio's in Nederhorst den Berg. In Januari 2009 is het nummer uitgebracht. Ook deze release ging vergezeld van een grootse CD presentatie. In Zaandam is het eerste exemplaar aan Glenn overhandigd door Peter Beense. Vele collega artiesten zongen tijdens de presentatie en de vele genodigden en fans waren getuige van een geweldige CD presentatie met mini optreden van zanger Glenn de koning!

Boekingen Glenn de Koning

2009 gaat zonder twijfel een succesvol jaar worden voor Glenn. De single “Zeg maar niets” wordt goed ontvangen en veelvuldig gedraaid op diverse stations. Ook de bijbehorende videoclip komt regelmatig voorbij bij vele zenders. Glenn gaat met verschillende artiestenreizen mee en hij zal dit jaar een aantal grote optredens verzorgen. Kortom, muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Glenn de Koning en we zullen nog veel van deze jonge succesvolle zanger uit de Zaanstreek gaan horen!

Kom in de stemming

Glenn de Koning boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Glenn de Koning bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Glenn de Koning, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Glenn de Koning in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Glenn de Koning boeken

Wilt u Glenn de Koning boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Glenn de Koning wilt inhuren.

Glenn de Koning boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!