Goochelaar Jan

Goochelaar-Jan-boeken
icon-clock

Tijdsduur

in overleg

icon-music

Geluid

n.v.t.

Goochelaar Jan boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Goochelaar Jan Smulders

Zoals veel goochelaars was het eerste contact met magie door de eerste goocheldoos. Jan gaf in de garage van zijn ouders goochelshows voor de kinderen uit de buurt waardoor hij gewend raakte aan publiek. Na lange tijd niet bezig te zijn geweest met goochelen ging het ineens snel. Door zijn internationale werk merkte hij al snel dat magie verbindt en gebruikte hij dit ook bij zakelijke bijeenkomsten. Sinds 2018 is hij echt professioneel gaan goochelen en is hij breed inzetbaar voor jong en oud.

Boekingen Goochelaar Jan

Jan is de goochelaar voor zakelijk evenement of beurs, jarige of jubilaris, leuke BBQ, bedrijfsfeest, straatfeest, kinderfeestje of tijdens uw huwelijksfeest! Met zijn interactieve shows of close-up Magic, zorgt Jan voor een geweldige magische beleving waar uw gasten nog lang over na praten. Hij mengt zich makkelijk in elk gezelschap om iedereen te laten genieten van zijn trucs. Elke truc is op zich een kleine illusie en brengt verbazing met zich mee. Voor internationale gasten schakelt Jan moeiteloos over naar het Engels. Jan Smulders luistert naar je wensen en zal een geweldige indruk achterlaten, telkens weer.

Kom in de stemming

Goochelaar Jan

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Goochelaar Jan bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Goochelaar Jan, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Goochelaar Jan in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Goochelaar Jan boeken

Wilt u Goochelaar Jan boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Goochelaar Jan wilt inhuren.

Goochelaar Jan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!