Goochelaar Lucas boeken

Goochelaar-Lucas-boeken
icon-clock

Tijdsduur

Tijdsduur in overleg

icon-music

Geluid

Niet van toepassing

Goochelaar Lucas boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Goochelaar Lucas

Lucas, Goochelaar, Presentator & Beroeps entertainer! Van jongs af aan wist ik het zeker. Later wil ik goochelaar worden! Na het afronden van de theater opleiding is de droom van deze kleine Lucas werkelijkheid geworden en ben ik full-time goochelaar. Mijn doel? Op uw feest/ evenement een moment creëren die voor de gasten on-ver-getelijk is!

Tafelgoochelaar / Table Magic

Tijdens het tafelgoochelen beweegt Lucas zich door de gasten heen en vermaakt de gasten waar zij met hun neus boven op zitten. Hij laat verschillende korte truc’s zien aan de tafels. Interactie staat hierbij op voorop! Het publiek zal met een lach, verbaasd & onvergetelijk gevoel achter gelaten worden. Leeftijd speelt hierin geen rol. De trucs per tafel verschillen op basis van het gezelschap aan die specifieke tafel. Een beleving waar uw gasten de rest van de middag of avond over zullen praten!

Podiumshow

Even een magisch moment voor alle gasten tegelijk? Dan is deze podium show dè act die u zoekt! De show zit vol humor, verbazing, interactie en natuurlijk heel veel magie. Het is een show die niet snel vergeten zal worden en het publiek zal met een lach en een verbaasd gevoel de zaal weer verlaten. Met deze show zal uw feest of evenement onvergetelijk worden. Lucas biedt voor verschillende doelgroepen een show op toneel aan. Van jong volwassen tot bejaarden, met deze podium show zullen alle leeftijden geboeid blijven!

Kindershow

In de afgelopen jaren heeft Lucas onwijs veel shows gegeven voor kinderen. Met deze ervaring wordt deze interactieve kindershow een ware belevenis voor iedereen! De kinderen lachen, schreeuwen, zitten vol spanning, en het belangrijkste, zij hebben zelf de hoofdrol in de voorstelling en iedereen doet mee! Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen wordt bepaald hoe de voorstelling loopt en welke truc’s of illusies er worden gebruikt. Hierdoor zullen de kinderen niet afgeleid raken en een onvergetelijke ervaring rijker zijn!

Goochelaar Lucas boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Goochelaar Lucas bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Goochelaar Lucas, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Goochelaar Lucas in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Goochelaar Lucas boeken

Wilt u Goochelaar Lucas boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Goochelaar Lucas wilt inhuren.

Goochelaar Lucas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!