Harm Rikken boeken?

Harm-Rikken-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Harm Rikken boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Harm Rikken

Harm Rikken is in Tiel geboren en getogen en ontpopte zijn muzikale talent al op zesjarige leeftijd. Omringd door mijn muzikale familie bestaat het leven al snel uit zingen en muziek maken. In zijn schoolperiode is hij veelvuldig te bewonderen tijdens musicals en playbackshows. Geïnspireerd door zangers als Frank Boeijen en Elvis Presley groeit in de middelbareschooltijd de liefde voor zingen. Gefascineerd door de muziek van deze twee sterren waagt Harm zijn eigen poging. Hij doet mee aan diverse talentenjachten waardoor ook steeds meer mensen kennismaken van zijn talent. In 1994 komt zijn droom "van een doorbraak" dichtbij als hij optreedt in het Marcanti Plaza in Amsterdam.

Zingende "publieksopwarmer" van de Mega Party Hitkrant Roadshow

Harm Rikken wordt gekozen tot zingende "publieksopwarmer" van de Mega Party Hitkrant Roadshow. Een tour van twee jaar waarbij hij optreedt in alle bekende discotheken in Nederland. In de Amsterdamse Melkweg en de Rai staat hij naast bekende artiesten, zoals T-Spoon, Haddeway en Edsilia Rombley en werk samen met presentatoren als Tim Immers en Mike Starink.

Nederpopcoverband " Het Pact"

Na twee jaar stopt Harm Rikken met de Roadshow en gaat op zoek naar een nieuwe weg van zijn passie. Harm verruilt de pianolessen voor zanglessen en doet audities bij een aantal bands. Zijn keuze valt op de Nederpopcoverband " Het Pact" waar hij zich als een vis in het water voelt. Na drie jaar nummers te hebben gezongen van onder andere De Dijk, Bløf, Frank Boeijen, The Scene en Vof De Kunst besluit Harm als solo zanger verder te gaan.

Zomer in Zweden

Het duurt echter nog tot maart 2007 alvorens hij met een eerste single komt. " Zomer in Zweden" is de titel van de single die geschreven is door Martin Nijdam en Bert Visser. De eerste stap naar eeuwige roem is gezet. "Zomer in Zweden" wordt al snel opgepakt door diverse landelijke en regionale radiozenders en ook de bijbehorende videoclip is veelvuldig te zien op het Tros Sterrenkanaal en TV Oranje.

Langverwachte 2e single “Altijd bij mij”

De optredens stromen binnen en Harm heeft het zelfs te druk om een tweede single uit te brengen. Het duurt vervolgens weer 3 jaar alvorens er een opvolger komt. Maart 2010 verschijnt de langverwachte 2e single “Altijd bij mij”. Een single die wordt uitgebracht op het Captain Rob Records Label. Niemand minder dan de populaire Tielse collega zanger Frans Duijts reikt de eerste single uit. Tal van optredens en interviews volgen. “Altijd bij mij” doet het bijzonder goed en al snel staat het nummer in de Nederlandse Top 30 van Radio NL.

Boekingen Harm Rikken

Na een succesvol jaar waarin "Altijd bij mij" zeer goed is ontvangen door de diverse radiostations, fans en door het publiek komt er binnenkort een nieuwe single uit. Onder leiding van de bekende producer Jos Haagmans verschijnt 10 maart zijn nieuwe single “Neonlicht en lange benen”. Een zeer aanstekelijk uptempo nummer dat het zeker goed zal doen in kroegen, op feesten en partijen. Het is een volgende stap in de muzikale carrière van Harm Rikken.

Kom in de stemming

Harm Rikken boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Harm Rikken bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Harm Rikken , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Harm Rikken in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Harm Rikken boeken

Wilt u Harm Rikken boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Harm Rikken wilt inhuren.

Harm Rikken boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!