Harm Rikken boeken?

Harm-Rikken-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Harm Rikken boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Harm Rikken

Muziek is bij de goedlachse vrolijke Tielse zanger Harm Rikken al vanaf zijn prille jeugd als een rode draad in zijn leven aanwezig, niet voor niets was de muziekles op de lagere school zijn favoriete lesuur. Harm werd door zijn muzikale familie en zijn muziekleraar aangestuurd om hier vooral in door te gaan. Hij volgde pianolessen en was al snel te vinden op het podium. Geïnspireerd en gefascineerd door voornamelijk Nederlandstalige muziek is Harm al snel op zoek naar eeuwige roem.

Zingende "publieksopwarmer" van de Mega Party Hitkrant Roadshow

Tijdens een talentenjacht wordt Harm gekozen om als tourzanger mee te reizen bij de populaire Mega Party Hitkrant Roadshow. Samen met presentatoren Tim Immers en Mike Starink toert Harm langs discotheken in Nederland en verzorgt optredens met artiesten als T-Spoon, Haddaway en Edsilia Rombley.

Nederpopcoverband " Het Pact"

Na 2 jaar toeren is Harm klaar voor een nieuwe uitdaging. Het is de Nederpopcoverband “Het Pact”, voor Harm. Dit voelt meteen als een warm bad. Samen met de band toert Harm door het gehele land om de bekendste en meest populaire Nederpop songs ten gehore te brengen .

Zomer in Zweden

Door alle drukte duurt het echter tot 2007 voor er een single verschijnt. “Zomer in Zweden” is een door Martin Nijdam en Bert Visser geschreven lied die direct goed wordt opgepakt. Het nummer is vaak te horen op landelijke en regionale radiozenders en de bijbehorende videoclip veelvuldig te zien op de Nederlandse clip stations. Besmet met het entertainmentvirus besluit Harm zijn muzikale, artistieke en professionele carrière verder uit te werken. Onder leiding van producent Martin Sterken verschijnt vervolgens het nummer “Altijd bij mij”. Tot grote verrassing van Harm zelf krijgt hij het eerste exemplaar uitgereikt door zijn populaire stadsgenoot Frans Duijts. De single doet het vervolgens bijzonder goed en brengt het zelfs tot een hit notering in de Radio NL Top 30.

Langverwachte 2e single “Altijd bij mij”

In 2012 brengt Harm de succesvolle single “Nachtenlang” uit. Vrijwel gelijk met de release van de single ontmoet Harm de succesvolle producer Edwin van Hoevelaak. Tijdens het gesprek raken beide zo enthousiast dat er besloten wordt om samen een nummer op te nemen. De single met de titel “Ja” verschijnt en krijgt veel media aandacht.


In 2015 krijgt Harm de kans om met Thomas Berge, Billy Dans en producer Edwin van Hoevelaak een nummer te schrijven tijden de BUMA Awards. Samen schrijven ze het prachtige nummer “Door mijn ogen” dat wordt opgenomen is de Sound Vision Studio in Arnhem. Daarna wordt het een tijdje stil rond Harm Rikken, maar nu in 2023 vindt Harm het hoog tijd om met nieuw en een verrassende sound te komen. Mark Pepping en Rick Lammers schreven voor Harm het nummer “Wat je ziet is wat je krijgt”. Het is een nieuwe koers waarbij de aandacht meer bij gezelligheid komt te liggen.

Boekingen Harm Rikken

Harm heeft er enorm veel zin in om de komende jaren te verrassen met nieuwe songs. Zijn repertoire bestaat uit gezellige, gevoelige, vrolijke, emotionele, opzwepende, herkenbare Nederlandstalige nummers. Harm Rikken een allround artiest die veelvuldig optreed in cafe’s, restaurants, zalen, en graag gezien is bij festivals, evenementen, feesten en zakelijke bijeenkomsten. Zijn passie voor muziek, de durf om dromen na te streven en verwezenlijken zijn voor Harm de belangrijkste reden om het liefst iedere minuut van de dag op het podium te willen staan.

Kom in de stemming

Harm Rikken boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Harm Rikken bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Harm Rikken , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Harm Rikken in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Harm Rikken boeken

Wilt u Harm Rikken boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Harm Rikken wilt inhuren.

Harm Rikken boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!