Hein Simons boeken?

Hein-Simons-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Hein Simons boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Hein Simons

Het is 1965, in het Limburgse Schaesberg wint de 11 jarige Heintje Simons ( 2 augustus 1955) een talentenjacht door op onnavolgbare wijze ‘Mama’, van Robertino Loreti,’ te zingen. De rest is geschiedenis. Producer, Addy Kleyngeld van CNR wordt getipt dat er in Bleyerheide, Kerkrade een jongen rondloopt met een stem als van een Nachtegaal. Kleyngeld reist af naar Limburg, waar de ouders van Heintje de uitbaters zijn van café De Hanni bar, genoemd naar moeder, Johanna Simons.
Mama

Het lied ‘Mama’

Bij CNR krijgt hij via Addy Kleyngeld een platencontract aangeboden . In oktober 1967 is zijn eerste hit een feit. Het lied ‘Mama’ schopt het tot een nr. 9 positie in de Veronica top 40. En niet alleen in Nederland, weldra prijkt de Nederlandse versie van ‘Mama’, ook op de Duitse hitparade. Een 90 seconden durend optreden in het populaire Duitse programma ‘Der Goldene Schuss’, zal hem met de inderhaast gemaakte, Duitstalige versie van ‘Mama’, naar de naar de hoogste regionen van de Duitse hitparade voeren. En daar blijft het niet bij ‘Ich bau dir ein Schloss’, en Heitschi Bumbeitschi’, brengen hem tweemaal naar de nr.1 positie in de Nederlandse top 40. ‘Oma’tje lief’, Ik Hou van Holland’, ‘Jij bent de allerbeste’, zijn mega hits. En dat is nog niet alles, zes maal zal Heintje de hoofdrol spelen in een Duitstalige film(alle filmposters zijn afgebeeld in het 16 pag. tellende boekje van deze Cd) en zijn stuk voor stuk kaskrakers. ‘Zwei kleine Sterne’, Ich Sing ein lied für dich’, bezetten maandenlang de hoogste posities in de hitparades van Europa.

Oversteek wordt gemaakt naar Amerika

In januari 1970 op de Midem, de muziekbeurs in Cannes, Frankrijk, zal hij worden onderscheiden met een platina award, voor de verkoop van meer 2 miljoen geluidsdragers in Europa, daarmee The Beatles en The Rolling Stones, ver achter zich latend. Door Radio Luxembourg zal hij worden onderscheiden met twee gouden Leeuwen en div. lauwerkransen. In Nederland zal Heintje, in maart 1970 in het programma ‘Grand
Amerika. De oversteek wordt gemaakt naar Amerika en ook hier zal hij met twee albums die worden gemaakt voor MGM Records met de abums, ‘MAMA’, en ‘BEST OF ALL, in de Amerikaanse billboard charts top 100 voorkomen. Op uitnodiging van MGM zal Heintje in september 1970 voor de eerste keer optreden in Amerika om vervolgens in november nog eens vier maal een optreden te verzogen in de Coast to Coast Tv show.

Boekingen Hein Simons

Wereldwijd zal ‘de nachtegaal van Bleyerheide’, meer dan 40 miljoen platen verkopen. 40 gouden en 10 platina onderscheiding zullen er aan hem uitgereikt worden Gala du Disc’, gepresenteerd door Mies Bouwman en Willem Duys, uit handen van Maurice Chevalier een Edison uitgereikt krijgen. In 1973 verschijnt het album “Ik Denk Aan Jou ‘ naar later zal blijken, zijn voorlopig laatst in het Nederlands gezongen album. De carrière van Hein Simons zal zich in de volgende veertig jaar vooral afspelen in de Duitstalige landen en China waar hij tot op de dag van vandaag razend populair is. Nu ruim 41 jaar later staat Hein Simons weer volop in de belangstelling en in de Nederlandse hitlijsten met het album ‘THUIS’

Een voorproefje van de single was reeds te horen en te zien in DWDD bij Matthijs van Nieuwkerk en het programme EEN VANDAAG.

De song ‘Gestolen Uren’ is de eerste single van het album ‘Thuis’.

Kom in de stemming

Hein Simons boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Hein Simons bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Hein Simons, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Hein Simons in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Hein Simons boeken

Wilt u Hein Simons boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Hein Simons wilt inhuren.

Hein Simons boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!