Henk Dissel boeken?

Henk-Dissel-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief geluid tot 300 personen

Henk Dissel boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Henk Dissel

Henk Dissel wist al op jonge leeftijd dat zijn zanger wilde worden. Na vele deelnames aan diverse talentenjachten nam Henk deel aan Tros Sterren.NL Academy. Aan de hand van zijn prestaties door deelname aan deze academie kreeg Henk Dissel zijn 1e platencontract aangeboden. De definitieve doorbrak kwam met de ‘Een Bom’ (2012).  Door de alsmaar stijgende populariteit van Henk Dissel ontgingen ook de Toppers niet het succes. Henks stijgende bekendheid en zij nodigden hem in 2012 uit. En zo stond Henk in dat jaar op het immense grote podium in een uitverkochte Amsterdam Arena.

Boekingen Henk Dissel

Getuige de miljoenen streams voor de  singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ kent bijna iedereen inmiddels wel Henk Dissel. In Maart 2016 volgde het debuutalbum "Stap voor Stap" Op deze zelfde dag organiseerde hij ook zijn eigen concert in Bunnik. De populariteit blijft stijgen en Henk betreedt de immens grote bühne in een  uitverkocht AFAS Live. Sindsdien wordt hij met open armen ontvangen op feesten als de Tros Muziekfeesten op het Plein, Dutch Valley en ook in het land is Henk Dissel populair. Optredens van Groningen tot Maastricht en van Goes tot Hoorn overal is hij een graag geziene gast en worden zijn nummers luidkeels meegezongen.

Ruim 5 jaar na het verschijnen van van "Een Bom" wordt deze single met goud bekroond. Net als iedere artiest doet Henk Dissel ook dit op eigen kracht. Hij wordt omringt door een team van enthousiaste mensen die zijn steun en toeverlaat zijn. Producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Willem Gunneman worden vele hits geschreven.

Het Cafeetje

In 2017  brengt Henk een single uit met Tim Douwsma. Deze single was zo`n gigantisch succes dat ze  zich dé zomerhit van dat jaar toeschrijven. En nog steeds klinkt deze single "Het Gevoel" met regelmaat door de cafés en wordt volop gedraaid op radio zenders als SterrenNL en RadioNL. In 2018 verschijnt de single ‘Het Cafeetje’, deze single zet direct ieder cafe op zijn kop.

Iedere kroegbaas in Nederland krijgt een uitnodiging van Henk om hun kroegnaam aan te leveren waarop hij voor ieder cafe een gepersonaliseerd kroeglied inzingt. Ruim 300 cafés doen hier aan mee, door deze actie word er volop gestreamd, de kroeg met de meeste streams krijgt een gratis optreden aangeboden.

Brabanthallen

Henk Dissel houdt net als zijn vele fans uit Brabant van een feestje. Samen delen ze een liefde voor de Zuidelijke provincie Brabant. Henk besluit om een concert te gaan geven in de Brabanthallen in Den Bosch. De zaal liep over van het publiek en werden 4 uur lang getrakteerd met alle hits van Henk. Ook waren er diverse collega artiesten die het concert compleet maakte. Dino Music

In de zomer van 2021 tekent Henk Dissel een exclusieve platendeal bij het label, Dino. Een label dat meewerkt aan o.a. de carrières van Andre Hazes, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Rene Karst en vele andere.
Het is duidelijk dat Nederland voorlopig nog niet af is van de sound van Henk Dissel.

Kom in de stemming

Henk Dissel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Henk Dissel bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Henk Dissel, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Henk Dissel in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Henk Dissel boeken

Wilt u Henk Dissel boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Henk Dissel wilt inhuren.

Henk Dissel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!