Herman van Dooren boeken?

Herman-van-Dooren-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Herman van Dooren boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Herman van Dooren

Zanger en entertainer Herman van Dooren stond van kleins af aan al graag in de schijnwerpers. Zo kon het gebeuren dat hij al op zijn dertiende een lokale talentenjacht wist te winnen. Lange tijd keek hij vervolgens in het geheel niet om naar de microfoon maar sinds enige tijd is de zanger weer volop in de running met meer dan honderd optredens per jaar. Deze in Apeldoorn woonachtige entertainer bracht nummers uit als ‘Kreta’, ‘Steeds in mijn gedachten’ en ‘Nu heb ik jou gevonden’. Tijdens het afgelopen carnaval had Herman de single ‘Van achter een blondine’ uit dat volop airplay kreeg in het land terwijl ook de B-track ‘Ai Ai Olga’ veelvuldig is gedraaid. Inmiddels heeft Herman van Dooren getekend bij Rood-Hit-Blauw Produkties dat dan ook zijn nieuwe single ‘Dan lijkt het zomer’ uitbracht.

Boekingen Herman van Dooren

Herman is een zanger en entertainer die de sfeer van uw feest zeer goed aanvoelt. Het programma kan ingedeeld worden naar uw wensen. Het standaard middag- of avondvullend programma is 4 x 40 minuten livemuziek met tussendoor pauzemuziek, inclusief geluidsset.

Herman van Dooren is zeer geschikt voor een Hollandse avond, Apresskiparty of gewoon een gezellige dansavond.

Kom in de stemming

Herman van Dooren boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Herman van Dooren bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Herman van Dooren, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Herman van Dooren in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Herman van Dooren boeken

Wilt u Herman van Dooren boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Herman van Dooren wilt inhuren.

Herman van Dooren boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!