Sieneke boeken?

Sieneke-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Sieneke boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64 .

Biografie Sieneke

Wie kent Sieneke niet? De altijd goedlachse zangeres is een begrip in de vaderlandse showbizz. Op het podium en op televisie is ze een graag geziene gast. Als kind was ze altijd al bezig met dansen en zingen. Ook toen had ze al een enorme liefde voor het Nederlandstalige lied. Met haar stem wist Sieneke mensen in de harten te raken. Ze werd regelmatig gevraagd voor optredens in het land. Tijdens een feestje in Dordrecht werd Sieneke ontdekt door Marianne Weber, die zich vanaf dat moment voor lange tijd over haar carrière ontfermde.

Deelname Eurovisie Songfestival

In tegenstelling tot de mannelijke tegenhangers zijn er in de afgelopen jaren weinig vrouwen landelijk doorgebroken in het Nederlandstalige populaire genre. Misschien zijn ze wel op één hand te tellen. De absolute koningin blijft Mary Serveas, die als de Zangeres zonder Naam, een legende werd. In haar voetsporen volgde Corry Konings en wat later Marianne Weber. Zij wisten met hun volkse muziek en opvattingen een miljoenen publiek te raken. Ze werden onderdeel van de identiteit van alle Nederlanders. Het was precies dat stukje identiteit wat door Sieneke, op onvervalste manier, in de spotlight werd geplaatst tijdens het Eurovisie songfestival in Oslo. Tientallen miljoenen mensen zagen haar schitteren op een internationaal podium. De finale haalde ze niet, maar ze vertegenwoordigde Nederland op oprecht trotse wijze en de melodie van haar lied klinkt ook nu nog door in menig hoofd. Precies zoals de tekst van het lied al voorspelde. Sieneke wordt daarom vaak in één adem genoemd met de eerdergenoemde iconische zangeressen van het levenslied.

Boekingen Sieneke

Jaren zijn inmiddels verstreken en Sieneke is inmiddels een volwassen vrouw. Samen met haar man Jan zijn ze trotse ouders van hun kinderen Rosalie en Dani. Ondanks het drukke familieleven is vrolijke Nijmeegse nooit van het toneel verdwenen. Frans Bauer nodigde haar uit om samen te zingen tijdens zijn theatertournee. Tijdens meer dan 45 theaterconcerten wist Sieneke, elke avond opnieuw de harten, van duizenden fans te veroveren. Voor Sieneke was dit het startsein voor het stellen van nieuwe doelen en het maken van nieuwe plannen. Want ondanks de inmiddels indrukwekkende carrière, moet het allemaal nog beginnen. Als je de prinses van het levenslied wordt betiteld, dan ben je aan stand verplicht … “Noblesse Obligé”.

Kom in de stemming

Sieneke boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sieneke bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sieneke, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sieneke in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sieneke boeken

Wilt u Sieneke boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sieneke wilt inhuren.

Sieneke boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!