Hessel en Ineke boeken?

Hessel-en-Ineke-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Hessel en Ineke boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Hessel en Ineke

Hessel en Ineke een duo met alleen maar bekende liedjes zoals bijvoorbeeld "vrij zijn als een vogel", "de deur staat altijd open" maar ook "alles in het leven duurt maar even" of kleine vogel, iedereen kent ze toch, en gezelliger kan toch bijna niet ? Waar vinden we nog de muzikale gezelligheid van weleer ? maar dan wel retro en niet te oubollig! Het dansen met elkaar, het meezingen van al die mooie liedjes die dreigen te verdwijnen.

De sfeer van weleer

De sfeer van deze liedjes mogen nooit verloren gaan en worden je live gebracht door Hessel en Ineke. Eindelijk een energiek fris duo , wat al deze liedjes in een nieuw modern jasje, twee stemming, in close harmonie met het gezellige publiek ten gehore kan brengen. Het maakt Hessel en Ineke niet uit voor hoeveel publiek, al staan er tien mensen hun handelsmerk is dat zij er toch plezier in hebben.
Ook avondvullend te boeken

Boekingen Hessel en Ineke

Of het nu kort of avondvullend is Hessel en Ineke nemen je mee in hun enthousiasme. De doelstelling is ongedwongen gezelligheid waarbij een ieder niet stil kan blijven zitten voor zowel jong als meerderjarig

Kom in de stemming

Hessel en Ineke boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Hessel en Ineke bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Hessel en Ineke, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Hessel en Ineke in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Hessel en Ineke boeken

Wilt u Hessel en Ineke boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Hessel en Ineke wilt inhuren.

Hessel en Ineke boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!