Het Te Gekke Heksen Team boeken?

Het-Te-Gekke-Heksen-Team-boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Het Te Gekke Heksen Team boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Mobiel entertainment voor jouw evenement. Deze griezelige heksen lopen rond en laten jouw gasten zich een hoedje schrikken. Of valt het uiteindelijk wel mee en zijn deze heksen eigenlijk toch wel heel vriendelijke varianten? Beleef het zelf en nodig Het Te Gekke Heksen Team uit op jouw evenement.

Het Te Gekkke Heksen team bestaat uit

  • De Steltlopende Heks. De heks die overal hoog bovenuit steekt en die je als opdrachtgever iets uit kunt laten delen.
  • De Ballonnen Heks. De heks die de mooie en leukste ballonfiguren maakt.
  • De Snoepjes Heks. De heks die heerlijke snoepjes uitdeelt.
  • De schminkheks. De heks die de kindergezichtjes (simpel) schminkt.

Boekingen Het Te Gekke Heksen Team

Let op! Tijdens de Halloween periode is het druk in Heksenland. Hierdoor kan het zijn, dat er in plaats van Heksen ook wel Griezels of Tovenaars meekomen. Het Te Gekke Heksen Team is ook te boeken met 3 personen. De schminker vervalt hierbij.

Het Te Gekke Heksen Team boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Het Te Gekke Heksen Team bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Het Te Gekke Heksen Team, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Het Te Gekke Heksen Team in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Het Te Gekke Heksen Team boeken

Wilt u Het Te Gekke Heksen Team boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Het Te Gekke Heksen Team wilt inhuren.

Het Te Gekke Heksen Team boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!