Hollandse Selfie Bakfiets boeken?

hollandse selfie bakfiets boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Hollandse Selfie Bakfiets boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Hollandse Selfie Bakfiets

Deze hippe photobooth is een opvaller voor je Holland event! Maak samen voor de camera 3 gekke Hollandse selfies met onze verkleedspullen of trek een fotoprop uit een klomp. Na selfies printen we direct een leuk fotostripje in de opmaak van je event, met je eigen tekst en logo erop.

Je selfie direct in je mail

Met de ingebouwde iPad kunnen de gasten de foto direct naar zichzelf e-mailen en aan de achterkant zit een grote TV ingebouwd waarop een slideshow te zien is van de gemaakte foto’s.
Na afloop krijg je alle gemaakte foto’s digitaal van ons aangeleverd. Wil je tijdens het event de foto’s direct op je Facebook bedrijvenpagina? Dat kan! We uploaden ze live vanaf je event zodat je gasten direct kunnen liken & sharen.

Boekingen Hollandse Selfie Bakfiets

Deze photobooth is wel een bakfiets, maar we kunnen er niet zomaar mee rondrijden, we hebben tenslotte wel een stroomaansluiting nodig. Tussendoor een keer verplaatsen is geen probleem.

Let op: Om live sharen via de iPad en naar Facebook mogelijk te maken is een internet verbinding nodig. Wij nemen altijd mobiel wifi mee, maar zijn altijd afhankelijk van het bereik op uw locatie.

Hollandse Selfie Bakfiets boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Hollandse Selfie Bakfiets bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Hollandse Selfie Bakfiets, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Hollandse Selfie Bakfiets in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Hollandse Selfie Bakfiets boeken

Wilt u Hollandse Selfie Bakfiets boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Hollandse Selfie Bakfiets wilt inhuren.

Hollandse Selfie Bakfiets boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!