I am Oak boeken?

i-am-oak-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

I am Oak boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie I am Oak

Ze worden nachtliedjes genoemd. Muziek die je meeneemt op reis, dat schreven de juryleden van de 3VOOR12 Award 2011. Die prijs was voor Oasem (uitgesproken als geweldig) door I Am Oak, volgens de jury het beste Nederlandse album van dat jaar. De Utrechtse Thijs Kuijken schreef het folkalbum alleen en speelt het samen met I Am Oak. Een reis naar Finland was een enorme inspiratiebron voor de muziek, teksten en het hele idee van het album. Die grote gedachten komen in kleine liedjes en juist omdat Kuijken zich terugtrekt, zit het album vol spanning.

Boekingen I am Oak

Oasem is de volgende stap in een carrière die zich langzaam maar zeker ontvouwt. Het album vóór Oasem was meer akoestisch, nu zijn de gitaren aangesloten, hoewel elk nummer zijn kracht zou behouden als het akoestisch werd gespeeld. Kuijken heeft een album gemaakt om naar te luisteren, niet alleen een verzameling singles met wat fillers, het is een luisterervaring. In shows is het hetzelfde. Op dat moment is de kans ook groot dat de muziek je meeneemt, waar je dromen je ook heen willen brengen.

Kom in de stemming

I am Oak boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen I am Oak bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met I am Oak, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u I am Oak in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

I am Oak boeken

Wilt u I am Oak boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u I am Oak wilt inhuren.

I am Oak boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!