Ralph de Kort boeken?

Ralph-de-Kort-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

incl. monitorset

Ralph de Kort boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Mag het dak eraf?
Als het dak eraf mag, en de hele tent op z’n kop dan is Ralph de juiste man op de juiste plaats. Met zijn uitgebreid repertoire maakt hij van elke gelegenheid een feest. Van feest knallers, tot lekkere meezingers. Hij brengt ze allemaal. Zijn eigen nummers ‘Ik Vlieg Door De Lucht’, zijn onlangs opnieuw uitgebrachte feesthit ‘Blijf Van M’n Bier Af’ en zijn nieuwe zomerse ‘Zondag’ wisselt hij af met allemaal bekende liedjes. Kortom. Éen groot feest!

Repertoire
Naast zijn eigen muziek zingt Ralph de Kort ook leuke covers van o.a. Stef Ekkel, Ferry de Lits, Jeroen van der Boom en Wesly Bronkhorst. Alles is herkenbaar voor een breed publiek en vooral uptempo en vrolijk.

Kom in de stemming

Ralph de Kort boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ralph de Kort bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ralph de Kort, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ralph de Kort in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ralph de Kort boeken

Wilt u Ralph de Kort boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ralph de Kort wilt inhuren.

Ralph de Kort boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!