Jack Sparrow Look a like / Imitator boeken?

Jack-Sparrow-Look-a-Like-Imitator-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jack Sparrow Look a Like / Imitator boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jack Sparrow Look a Like/ Imitator

Sinds mijn tienerjaren kreeg ik al vaak te horen dat men ik verdomd veel lijk op johnny Depp. Groot compliment maar jaren lang heb ik er niets mee gedaan. Met mijn cowboyhoed en zonnebril op tijdens optredens als straatmuzikant in Duitsland begonnen mensen te denken dat ik hem daadwerkelijk was. Uiteindelijk zo’n 3 jaar geleden met carnaval de stoute schoenen aangetrokken en verkleed als Jack Sparrow de straat op gegaan. Ook al was ’t maar een rode boerenkiel op mijn hoofd, geïmproviseerde hangende kraaltjes van een oude ketting en wat oogschaduw, iedereen reageerde met: Wow!!Net echt!! Ongelooflijk hoeveel gelijkenis!! Je bent echt voor 99% Jack Sparrow!! Are you Johnny?!! Heeeel cool!!

Pirates of the Caribbean

Beetje bij beetje het kostuum bij een gespaard, de pirates of the caribbean films eens goed bekeken om de “drunken”moves onder de knie te krijgen en alle kleine details wat captain Jack uiteindelijk zo iconisch heeft gemaakt. Letterlijk overal waar ik nu kom als Captain Jack Sparrow gaan ze in de rij staan om met mij op de foto te mogen. Heb al de kans gehad om te mogen “shinen” op Hollywood Blvd, Las Vegas en zelfs Disneyland California! Het hele pretpark, bezoekers en personeel, dacht dat de echte Johnny Depp verkleed als Captain Jack Sparrow op het park rondliep. Uiteindelijk kreeg ik eigen security die ervoor zorgden dat de bezoekers zich niet teveel om mij heen ging ophopen en de paden blokkeerden. Overal waar ik tegenwoordig verschijn denken de mensen dat ik de real deal ben. Zelfs als ze upclose in mijn ogen willen kijken. De trekjes en uitdrukkingen in mijn gezicht zijn volgens iedereen ook identiek aan de echte captain Jack Sparrow.

Boeking Jack Sparrow Look a Like / Imitator

Eenmaal op een festival, bedrijfsfeest, discotheek, kinderfeest of welk ander event dan ook, ik blijf vanaf begin tot eind in karakter(engels pratend). Ik mag echt van geluk spreken dat ik van mezelf al zoveel op Johnny/Jack lijk. Scheelt vele uren aan opmaken en euro’s aan make-up. Het feest zal tot een hoger magisch niveau worden geheven en de bezoekers, jong en oud, zullen een onvergetelijke ervaring overhouden met waarschijnlijk een foto of selfie als aandenken.

Kom in de stemming

Jack Sparrow Look a like / Imitator boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jack Sparrow Look a Like / Imitator bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jack Sparrow Look a Like / Imitator , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jack Sparrow Look a Like / Imitator in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jack Sparrow Look a Like / Imitator boeken

Wilt u Jack Sparrow Look a Like / Imitator boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jack Sparrow Look a Like / Imitator wilt inhuren.

Jack Sparrow Look a Like / Imitator boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!