Jack van Raamsdonk boeken

Jack-van-Raamsdonk-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. Geluid

Jack van Raamsdonk boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jack van Raamsdonk

Jack van Raamsdonk werd in 1963 geboren in het bourgondische ’s-Hertogenbosch. En was al op zeer jonge leeftijd te zien op de nationale televisie als drumtalent in het programma: Stuif Es In van de AVRO. Daarin zag heel Nederland dat de jonge Jack een feeling had voor muziek.

Eigen opnamestudio

Begin jaren 80 ging Jack spelen bij de rockband Exit, waarmee hij een dikke hit scoorde met ‘Kom Bij Me Terug’. Jack was een populaire drummer en werd dan ook regelmatig gevraagd om in de studio’s van Telstar Music in Weert drumpartijen in te spelen voor artiesten zoals o.a. Henk Wijngaard, Tina Trucker en Theo Diepenbrock. De leergierigheid van Jack resulteerde uiteindelijk in een eigen opnamestudio in Den Bosch, tot zijn klantenkring behoorde een nog jonge Rene Froger, Jack Jersey, Rosy & Andres, Hans Kraay jr, Bobby Prins e.v.a.

Boekingen Jack van Raamsdonk

Naast zijn studiowerkzaamheden werkte Jack ook aan een solocarrière met 1 doel, lekker optreden voor een gangbare prijs en vooral heel veel lol maken! Hiermee is Jack tot de dag van vandaag nog altijd een veel gevraagde artiest. Samen met Kees Tel werkte Jack aan een eigen herkenbare sound en teksten met een boodschap. Wat resulteerde in een aantal zeer populaire nummers zoals: "Sri Lanka" en natuurlijk "Gas Erop GVD!"

Gas erop!

Alles omvattend is Jack een echte rasartiest die entertainen hoog in het vaandel heeft staan. Mouwen opstropen en gas erop!

Kom in de stemming

Jack van Raamsdonk boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jack van Raamsdonk bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jack van Raamsdonk, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jack van Raamsdonk in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jack van Raamsdonk boeken

Wilt u Jack van Raamsdonk boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jack van Raamsdonk wilt inhuren.

Jack van Raamsdonk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!