Janah Louard boeken?

Janah-Louard-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

excl. geluid en techniek

Janah Louard boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Janah Louard

Janah Louard is een allround zanger die al op z’n 15e zijn eerste solo optreden deed. Op 19 jarige leeftijd won hij bij Henny Huisman de Soundmixshow met zijn indrukwekkende vertolking als Rene Froger met “I will never fall in love again”. In 2005 bracht hij al een solo album uit met Engels en Nederlandstalige liedjes met een gipsy invloed.

De single “All night long” (een cover van Lionel Richie) wordt tot op vandaag veel gedraaid en gezongen in het uitgaanscircuit. In 2010 had hij (samen met zijn 2 eveneens Haagse muziekvrienden Mike Peterson en Tino Martin) de act JMT Gents waarmee ze uitverkochte concerten gaven in o.a. Het Paard van Troje en het Worldforum Theater.

Boekingen Janah Louard

Na een frisse start in 2018 met zijn single “My Way” , een bewerking van de klassieker van Frank Sinatra., welke Janah heeft opgenomen met de bekendste Sinatra imitator van Nederland Peter Douglas gaf hij 2 prachtige concerten in het Kurhaus te Scheveningen. Op het podium is Janah een echte entertainer met een vol stemgeluid en groot bereik.

Door zijn jarenlange ervaring kan hij een breed publiek vermaken met Nederlands, Engels en Spaans repertoire en dit liedje laat ook meteen deze verschillende kanten van deze artiest zien.

Kom in de stemming

Janah Louard boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Janah Louard bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Janah Louard, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Janah Louard in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Janah Louard boeken

Wilt u Janah Louard boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Janah Louard wilt inhuren.

Janah Louard boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!