Mart Hoogkamer boeken?

Mart-Hoogkamer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Mart Hoogkamer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer werd geboren op 5 Mei 1998, te Leiden en heeft in zijn prille jeugd zijn zangkwaliteit weten te ontwikkelen. Zijn zangtalent ontdekte zijn ouders, vader: Mart Hoogkamer en moeder: Diana Vermeer, al op 6 jarige leeftijd. Mart’s vader is zelf in 1985 kindsterretje geweest. Na het winnen van een talentenjacht kreeg Mart sr. een platencontract bij: Willem van Kooten. En bracht zijn eerste plaatje uit, genaamd: “Trofee”

Hierna heeft Mart sr een cover in gezongen met de titel: “Wij blijven vrienden”. Nu na zoveel jaar, wil zijn zoon (Mart) hiermee doorgaan en eventueel in nieuw jasje uitbrengen. Zoals eerder vermeld begon Martje op 6 jarige leeftijd in de huiskamer op de geluidsinstallatie met microfoon van zijn vader. En zong op menige verjaardagen en feestjes. Op 10 jarige leeftijd deed Mart mee met een talentenjacht, o.b.v. Gordon: “Kinderen Zingen met sterren” De finale heeft hij gezongen in het Gelredome o.b.v. Rene Froger, Mart werd hiermee 2e hierna is Mart, meer voor de lol, blijven zingen op feestjes ed.

Finalist Hollands Got Talent

Op 16 jarige leeftijd zong Mart op een verjaardag in een zaaltje. De DJ van deze avond merkte jonge Mart op door zijn intrigerende en gevoelige stemgeluid. De betreffende DJ zag potentie in Mart om met zingen door te gaan. In eerste instantie zag de jonge Mart hier weinig in. Hij liet het gesprek voor wat het was en bleef alleen af en toe zingen op feesten en partijen. Een jaar later gebeurde wederom hetzelfde op een feestje. Mart en Robert raakte weer in gesprek en besloten samen voor Mart’s zangcarrière te gaan.

In deze periode gaf Moeder Diana, Mart op voor het televisieprogramma: “Holland’s got talent” Ondanks een longontsteking tijdens opnames van de voorronde wist ,de toen nog 17 jarige, Mart hier zich goed doorheen te slaan. Uiteindelijk is Mart in een spannende finale 2de geworden en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd. De nummers die Mart tijdens halve –en hele finale van Willy Alberti zong, uitten bij velen in ontroering. Zo ook bij de familie Alberti…. Na een persoonlijke ontmoeting, volgde gesprekken en mondde uit in een duet met Willeke Alberti De single release van dit prachtige nummer: “Lachen, beetje huilen” zal plaatsvinden op 9 September dit jaar

Boekingen Mart Hoogkamer

Het afgelopen jaar heeft Mart zoveel positieve energie opgedaan door het zingen Dat hij (ondanks dat hij net klaar is met school) zeker weet dat hij door wil breken als: “de nieuwe Volkszanger van Nederland”. Zowel het gezin Hoogkamer (vader, moeder en broertje Luciano) als familie en vrienden, steunen Mart daar waar ze kunnen. Mart is idolaat van Willy Alberti en Andre Hazes.. En ondanks zijn jonge leeftijd, weet hij het stemgeluid en de emotie, feilloos over te brengen Wat vooral het oudere publiek, zo nu en dan, tot menig traan kan roeren. Behalve de nummers van deze volkshelden zingt Mart een zeer breed repertoire. En heeft hij een groot bereik bij publiek voor alle leeftijden.

Mart is een lieve jongen met zijn hart op de goede plek. Een lekker smoeltje en een gouden keeltje. Wij denken dan ook dat we nog veel van Mart zullen gaan horen. En hopen dat hij de kans krijgt zich te kunnen ontplooien tot de artiest die hij kan en wil zijn!

Kom in de stemming

Mart Hoogkamer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mart Hoogkamer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mart Hoogkamer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mart Hoogkamer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mart Hoogkamer boeken

Wilt u Mart Hoogkamer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mart Hoogkamer wilt inhuren.

Mart Hoogkamer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!