Jay Jay Bauer boeken?

jayjay-bauer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jay Jay Bauer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jay Jay Bauer

Jay Jay Bauer, geboren 12 Juni 1975 te Haarlem. Een van Jay Jay 's grote hobby's was al van jongs af aan al muziek en deze hobby is met de jaren alleen maar groter geworden. Met heel veel liefde voor het Nederlandstalige lied, kon hij het dan ook niet laten om op 23 jarige leeftijd zelf de microfoon ter hand te nemen. Hij zong natuurlijk wel eens op familiefeesten waar hij dan ook veel complimenten kreeg voor zijn optreden, maar hijzelf was dan alles behalve overtuigd van zijn talent. Jay Jay had er dan ook nooit over nagedacht om te gaan zingen en al helemaal niet om er zijn beroep van te maken. Hij was namelijk al jaren aan de slag in zijn vaders autobedrijf.

Debuut single "Waar zou jij nu zijn"

Tot zo'n drie jaar geleden, toen Jay Jay Bauer weer eens stond te zingen op een feestje en in contact kwam met de bekende Nederlandse zanger Dario (bekend van onder meer de houseversie van Ben Kramer's klassieker "de Clown") Dario was zo overtuigd van zijn kunnen dat hij voor hem een platencontract regelde. Niet veel later daarop tekende hij een contract bij Pascherni Records en snel daarop volgde zijn debuut single "Waar zou jij nu zijn" Een dromerig lied, met een heerlijk zomerse klank.

26 in de Mega Top Honderd

Deze single scoorde meteen erg hoog in de Nederlandse hitlijsten met een notering van 26 in de "Mega Top Honderd"Dit was voor hem dan ook gelijk een leuke binnenkomer. Daarom kon zijn tweede single "Voor een nacht met jouw" natuurlijk niet uitblijven. Ook deze werd al snel gedraaid op alle radiozenders en met een notering van 12 in de Nederlandstalige top 30 was dit ook gelijk een leuke zomerhit.

Boekingen Jay Jay Bauer

Zijn derde single "Kom schatje kom" werdt Radio Nationaal schijf en kwam binnen op 54 in de Mega top-100, in de top 30 de bereikete de single de 8e plaats. De 4e wordt verwacht in Mei. Hiervan wordt verwacht dat deze het nog beter gaat doen in de Nederlandse hitparade's Naast de singles is Jay Jay Bauer hard bezig aan zijn eerste album, wat er dit jaar moet gaan komen. Hoe deze gaat heten blijft nog even geheim.

Kom in de stemming

Jay Jay Bauer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jay Jay Bauer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jay Jay Bauer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jay Jay Bauer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jay Jay Bauer boeken

Wilt u Jay Jay Bauer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jay Jay Bauer wilt inhuren.

Jay Jay Bauer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!