Jelle Amersfoort boeken?

jelle amersfoort boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Jelle Amersfoort boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jelle Amersfoort

"Een aanwinst voor de vaderlandse Nederpop” schreef het toonaangevende blad Music Maker iets meer dan een jaar geleden, en ze hebben geen ongelijk gekregen: het lijkt er inmiddels op dat heel Nederland valt voor de frisse "nederpop met een theaterrandje" van Jelle Amersfoort (1980). "Goedemorgen (Ik denk aan uren)", Jelle's eerste landelijke release, behaalde in maart 2008 de 22e positie van de Nationale Top 100, stond enkele weken op 3 in de NL Top 20. Jelle was een week lang elke dag te horen in Stenders Eetvermaak op 3FM.

Sinds Jelle Amersfoort in 1999 eigenhandig de schouwburg in Dieren uitverkocht, timmert hij druk aan de weg. Zo speelde Jelle al in het voorprogramma van De Dijk, Volumia! en De Kast, werkte hij samen met de Nits, Paul de Munnik en Pater Moeskroen en speelde hij voor een uitzinnig publiek in het Gelredome Stadion. Jelle Amersfoort won verschillende prijzen, zoals de “open podium prijs” van de NCRV (Volgspot), hij stond in de regiofinale van De Grote Prijs van Nederland, was 1 van de 14 kandidaten in RTL4’s “Your Big Break” en heeft liedjes gemaakt voor Yorin’s “Kids for animals”.Sinds eind 2007 is Jelle vaste presentator bij de populaire kinderzender Jetix, alwaar hij dagelijks "De Bamboeclub" presenteert.

Boekingen Jelle Amersfoort

Naast de theaterprogramma's die Jelle maakte (waarvan "Schreeuwen Op Straat" de meest succesvolle was) gaat hij ook samen met zijn 4-koppige band gergeld op "kroegentocht". Tijdens de vaak lange en warme avonden speelt de band een greep uit Jelle's repertoire, afgewisseld met bekende en minder bekende covers. De kroegentocht bracht de band onder meer op Texel, waar ze meer dan een maand de huisband waren van de bekende "Sjans" in De Koog.

Kom in de stemming

Jelle Amersfoort boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jelle Amersfoort bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jelle Amersfoort, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jelle Amersfoort in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jelle Amersfoort boeken

Wilt u Jelle Amersfoort boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jelle Amersfoort wilt inhuren.

Jelle Amersfoort boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!