Jennifer Ewbank boeken

Jennifer-Ewbank-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jennifer Ewbank boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 360864

Jennifer Ewbank is singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres o.a beïnvloed door countrymuziek waarmee zij haar plekje in de muziek heeft gevonden in de combinatie tussen de hedendaagse sounds van de popmuziek met Country en Irish Folk Music.

Ze trad onder andere op in Nederland, België, Finland, Monaco, Engeland en Japan. Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow van Cirque du Soleil; Peter Pan, The Neverending Story waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst Nationaal te Brussel en het Ahoy in Rotterdam al vliegend vertolkte met o.a het prachtige liedje ; “You Raise me up”.

Ook zong zij in het Ahoy voor een oranje massa voor onze eigen koning Willem Alexander, trad ze voor The Voice op in de Heineken Music Hall, tourde zij door Japan en bezocht zij een groot aantal theaters in zowel Nederland als Belgie.

In 2022 deed Jennifer mee aan het nieuwe RTL4 programma “Better than ever” waar zij in de finale stond.

Kom in de stemming

Jennifer Ewbank boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jennifer Ewbank bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jennifer Ewbank, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jennifer Ewbank in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jennifer Ewbank boeken

Wilt u Jennifer Ewbank boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jennifer Ewbank wilt inhuren.

Jennifer Ewbank boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!