Joanna Bridge boeken?

joanna bridge boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

Joanna Bridge boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Joanna Bridge

Zangeres Joanna Bridge werd als 11-jarig meisje neergeschoten in Amsterdam West. Een gebeurtenis die plaats vond op kerstavond 1981. Johanna wist als klein getraumatiseerd meisje het huis uit te vluchten om haar moeder en broertje te laten bevrijden.

Nu bijna 40 jaar later is zij bereidt om haar verhaal te delen. Het verleden heeft haar op een bepaalde manier achtervolgd. Toch heeft ze nooit opgegeven en is zij blijven knokken voor haar geluk.

Joanna: "Ik ben blij dat ik leef"

Haar doel voor 2020: Ik wil met mijn theatershow mensen en kinderen inspireren om nooit op te geven want er is altijd nog een weg. De veilige weg naar jezelf en de juiste positieve mensen om jouw heen. Joanna staat met haar theatershow "Overleven voor dummies" op 15 mei in het Griffioen Theater in Amstelveen.

Boekingen Joanna Bridge

Zij durft nu pas terug te kijken aar haar jeugd. Wie waren die mensen die haar moeder en broertje hielpen te bevrijden? Wie liet zich gijzelen om haar broertje te bevrijden? Een verhaal dat gaat over de facetten van het leven. Joanna Bridge, een vrouw die zowel als kind en als moeder voor pittige uitdagingen in het leven heeft gestaan. Toch heeft het haar gebracht tot de vrouw en zangeres die zij nu is. Een sterke vrouw die geen uitdaging uit de weg gaat.

Joanna kan als geen ander praten met mensen en kinderen over het leven, of in haar geval zingen. Een zangeres die zo een beetje elke emotie in het leven heeft meegemaakt en gevoeld. Eind 2019 schreef zij het nummer "Gebroken Spiegel". Een nummer dat gaat over haar zoon met ADHD, en haar inmiddels overleden broertje.

Gebroken Spiegel gaat over het feit, dat jij ziet hoe mooi en bijzonder een geliefd persoon is, maar hij of zij zelf zien dit niet. Het gevecht om als ouder of familielid ze in de spiegel te laten kijken naar zichzelf en ze te laten zien wat jij ziet. Hoe moeilijk het is om iemand los te laten zodat zij het juiste pad naar zichzelf kunnen terugvinden.

Zoals zij al als 11-jarig meisje wist op te staan nadat zij was neergeschoten. Dat zegt iets over haar kracht en wil om te overleven. Never give up and fight for your life!

Kom in de stemming

Joanna Bridge boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Joanna Bridge bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Joanna Bridge, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Joanna Bridge in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Joanna Bridge boeken

Wilt u Joanna Bridge boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Joanna Bridge wilt inhuren.

Joanna Bridge boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!