Sandra van Nieuwland boeken?

sandra van nieuwland boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 400 personen

Sandra van Nieuwland boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sandra van Nieuwland

In 2012 beleeft zangeres, songwriter en muzikante Sandra van Nieuwland een indrukwekkende doorbraak vanwege haar deelname aan The Voice of Holland. Ze wint het seizoen niet, maar scoort wel grote hits met onder meer de nummers 'More' en 'Keep Your Head Up'. Ze breekt records in de Nederlandse hitlijsten door tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Daarbij staat ze met 5 singles in de top 10. Het album 'And More' wordt platina naast meerdere gouden en platina awards.​

Na het Voice avontuur richt Sandra zich meer op het schrijven van indie-nummers. Haar sterke popalbum 'Banging On The Doors Of Love' levert de succesvolle single 'Hunter' op en wordt bekroond met dé Edison Pop voor Beste Album (geproduceerd door Tjeerd Bomhof).​

Haar derde album 'Breaking New Ground' komt uit in november 2015. Een plaat met nog meer aandacht voor haar unieke vocale geluid aangevuld met prachtige strijkers partijen. Na meerdere club- en theater tours verzorgt Sandra in het najaar van 2016 het voorprogramma van niemand minder dan Bryan Ferry.

Album over identiteit, en de illusies van het leven

2018 is het jaar van nieuwe in eigen beheer uitgebrachte muziek met een meer elektronisch karakter. Het album 'Human Alien' landt op aarde en bevat liedjes met een verhaal welke tegelijkertijd het verhaal vertellen van 'geen verhaal'. Een album over identiteit, en de illusies van het leven. Wat is eigenlijk echt? De release wordt opgevolgd door alweer haar derde theatertour met 25 shows door het hele land.

Tevens reist Sandra dit jaar mee als een van de artiesten van de Elvis Comeback Special (tournee door de Strange Brew-band) samen met Barry Hay, Lucas Hamming, Anne Soldaat, Yorick van Norden en Ntjam Rosie.

2019 begint met het componeren en schrijven van de muziek voor de show 'Volgens Mij' van het theatergezelschap Bonte Hond. Een bijzonder project in het kader van Bevrijdingsdag. Sandra gaat mee op tour en treedt tevens op voor Premier Rutte op 5 mei.

Stichting Simon de Heer

Naast het theaterproject schrijft Sandra meer liedjes voor verschillende kunstprojecten. Zoals voor Stichting Simon de Heer (Nederlandse schilder), waarvan in 2020 een aantal nummers zullen verschijnen.

Er volgt dit jaar nog een tournee met de Strange Brew-band waar Sandra klassieke Woodstock-nummers (Jefferson Airplane en Janis Joplin) brengt met artiesten als Frank Lammers, Pablo van de Poel (De Wolff), Ricky Koole, Stéphanie Struijk en Paul de Munnik in 'One Piece of Music'.

Het is alweer even geleden dat Sandra langs de Nederlandse poppodia reisde. Maar vanaf april is het weer zover. Onder de naam Human Alien And More zullen Sandra en haar band materiaal van haar meest recente album spelen. Ook eerder werk van onder meer haar platina-album And More en wellicht zelfs nieuwe, nog niet opgenomen nummers zullen ten gehore worden gebracht. De clubtour trapt af op 18 april in Amsterdam en zal meerdere steden in Nederland aandoen. Kaarten voor de shows zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Boekingen Sandra van Nieuwland

En er is meer nieuws in aantocht. Afgelopen herfst schreef Sandra Little one, vlak nadat haar ex en vader van haar drie zoons vertelde dat hij een kindje zou krijgen met zijn nieuwe liefde. Sandra: ‘In eerste instantie schrok ik van het nieuws, dit was waar ik altijd bang voor was geweest. Gelukkig veranderen ook emoties met de tijd. Het zal alles wel weer even op zijn kop zetten. Zelfs na een lange tijd. Maar het is ook mooi. Ik ben oprecht blij voor ze.’ Met Little one verwelkomt Sandra dit nieuwe leven en vertelt ze hoe ze deze situatie ervaart. Hoewel het een klein en gevoelig nummer is, heeft het nog steeds de moderne, elektronische feel die ook op haar album Human Alien de boventoon voert. Little one komt uit op 28 februari en zal te beluisteren zijn via alle bekende online kanalen.

Kom in de stemming

Sandra van Nieuwland boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sandra van Nieuwland bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sandra van Nieuwland, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sandra van Nieuwland in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sandra van Nieuwland boeken

Wilt u Sandra van Nieuwland boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sandra van Nieuwland wilt inhuren.

Sandra van Nieuwland boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!