Johan Vlemmix boeken?

Johan-Vlemmix-boeken
icon-clock

Tijdsduur

25 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Johan Vlemmix boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Johan Vlemmix

Johan Vlemmix haalde in 2002 en 2003 de Tweede Kamer net niet met zijn Partij van de Toekomst. Maar Johan Vlemmix ging gelijk weer met het volgende project aan de slag. Johan Vlemmix heeft na de verkiezingen van 2002 een voetreis naar Rome gemaakt. Na de verkiezingen van 2003 kwam Johan Vlemmix met het idee om een vredesvlag te ontwerpen. Tijdens de eerste demonstraties tegen de dreigende oorlog in Irak, zag Johan Vlemmix alleen maar spandoeken en vlaggen tegen de oorlog en tegen geweld. Positief ingesteld als Johan Vlemmix altijd is, miste hij een vlag die "voor" iets was, het idee van de vredesvlag was geboren! De eerstvolgende demonstratie was Johan Vlemmix er dan ook als de kippen bij om met een handjevol vrijwilligers deze vlag te gaan promoten en te verkopen. De opbrengst van de verkoop van die dag is geheel naar de organiserende instantie gegaan.

Boekingen Johan Vlemmix

Velen kennen Johan Vlemmix van zijn Oranjekoorts en zijn Maxima-supermarkt. Anderen kennen hem vanwege zijn veelvuldige deelname aan het programma Te land, ter zee en In de lucht. Johan Vlemmix raakte daar vanaf de start in 1974, meteen al door gefascineerd. Bij varianten van dat programma als Tobbedansen, Met Glans van de Schans, Vlieg er 's uit en Fiets 'm erin trok Johan Vlemmix de aandacht met de meest ingenieus geconstrueerde voertuigen. Zijn debuut beleefde Johan Vlemmix in een badkuip met schoepraderen. Johan Vlemmix nam honderd keer deel aan te Land, ter zee en In de lucht en belandde ermee in het Guinness book of Records. Niemand ter wereld had vaker aan een zelfde programma meegedaan. Johan Vlemmix is na die honderdste keer opgehouden, maar is nog steeds bij het programma betrokken als jurylid en als starter.

Johan Vlemmix & Nol Roos (van de Bad Brothers)

in 2008 scoorde hij samen met Nol Roos een hitje met "Een bussie vol met Polen"

Kom in de stemming

Johan Vlemmix boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Johan Vlemmix bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Johan Vlemmix, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Johan Vlemmix in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Johan Vlemmix boeken

Wilt u Johan Vlemmix boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Johan Vlemmix wilt inhuren.

Johan Vlemmix boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!