Johnny Glitter boeken?

johnny glitter boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Johnny Glitter boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Johnny Glitter

Tijdens zijn shows draait en zint Johnny Glitter. Hij deelt discololly's en flyers uit waar zijn vlogs allemaal te zien zijn. Zijn single 'Waanzinnig gedroomd', een feestcover op het origineel van Kinderen, voor Kinderen is een regelrechte meezing hit. Ook zijn laatste plaat Springen, Springen Springen is een groot succes. Daarnaast zingt hij nog een feest medley en zijn single: 'Ik zag je in de disco.' Overal waar hij komt, zingt iedereen mee. Verder heeft hij al heel wat optredens als Dj op zijn naam staan .Hij draait de grote classic hits van de jaren '70, '80, '90 tot nu. (Top 40, Guilty Pleasure en feestmuziek). Johnny zorgt dat er interactie is met het publiek jong en oud.

Boekingen Johnny Glitter

Robert den Hartog, zoals Johnny Glitter in het echt heet, is geen onbekende in de Dj wereld! Zo was hij het gezicht van TMF in the Mix en deed hij shows met FHM Magazine, GoFun en SlamTV. Als Dj Roekie Zoekie stond hij op te treden met De Sjonnies in de waanzinnige familieshow, maar daarna was het tijd om op eigen benen te gaan staan. Zo wordt hij nu al geboekt op festivals en in verschillende clubs en discotheken. Johnny Glitter draait wat het publiek wil horen en zijn zang is hier een hele leuke aanvulling op. Hoe gekker het is, des te leuker Johnny het vindt!

De Johnny Glitter Drive-in show

Johnny Glitter heeft zijn eigen standaard Drive-in show en neemt de volgende apparatuur mee om de show te kunnen ondersteunen:

 • Pioneer cd spelers
 • Versterker
 • Mengpaneel
 • Drive-in meubel
 • 8 spots + statief
 • Rookmachine
 • Incl. bediening, kabels en 2x3 weg boxen 1000 watt continue met extra 2x bass boxen
 • Dit geluid is geschikt voor max. 250 personen. Meer gleuid bijboeken is mogelijk.

Deze show duurt maximaal 4 uur. Extra uren bij boeken is mogelijk.

Kom in de stemming

Johnny Glitter boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Johnny Glitter bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Johnny Glitter, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Johnny Glitter in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Johnny Glitter boeken

Wilt u Johnny Glitter boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Johnny Glitter wilt inhuren.

Johnny Glitter boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!