Johnny Kay boeken?

johnny kay boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Johnny Kay boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Johnny Kay

Johnny Kay is een betrekkelijke nieuwkomer in de artiestenwereld. Na jarenlang in het avondvullende circuit ervaring te hebben opgedaan is Johnny Kay inmiddels te boeken als half uur act. Zijn eerste single is getiteld 'Hasta la Vista'. Een echte zomerhit.

Deze plaat werd opgevolgd door de Nederlandstalige uptempo hit: 'Achteraf ben ik blij'. Daarna verbaasde hij vriend en vijand met een gevoelige ballade: 'Ik kan niet leven zonder jou'.

Boekingen Johnny Kay

Johnny Kay is een allround zanger en met zijn laatste single (oktober 2019) laat hij weer een hele andere kant van zichzelf zien. Met het nummer 'The Twist' brengt hij een ode aan oude helden uit de popgeschiedenis: Hank Ballard, Chubby Checker en Sam Cooke.

Live zingt Johnny Kay een mix van eigen nummers en covers.

Kom in de stemming

Johnny Kay boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Johnny Kay bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Johnny Kay, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Johnny Kay in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Johnny Kay boeken

Wilt u Johnny Kay boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Johnny Kay wilt inhuren.

Johnny Kay boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!