Jordy van Loon boeken?

Jordy-van-Loon-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jordy van Loon boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jordy van Loon

Jordy is een zoon van Daniëlle en Dennis van Loon, geboren in Voorburg op 16-06-1993. Jordy is de derde telg uit het vijf kinderen tellende gezin Van Loon, dat naast Jordy bestaat uit twee oudere broers en twee jongere zusjes. Het zingen zit Jordy in het bloed, dat vindt ook tante Ria van den Berg, zij is het die Jordy op geeft mee te doen aan een wedstrijd bij radio West om op een zo origineel mogelijke manier, het antwoord apparaat van Frans Bauer in te spreken. Degene die dat het beste doet mag als winnaar, naast Bauer achter de microfoon plaatsnemen.

“Mooi Weer De Leeuw”

Jordy van Loon met Frans Bauer bij Radio WestJordy zingt/spreekt het antwoord apparaat in en valt op door zijn zangtalent. Bauer en de mensen bij radioWest staan versteld, Jordy komt als winnaar uit de bus. Op 19 september 2006 is het zo ver, Jordy van Loon zingt samen met Frans Bauer “Hé lekker ding”. Daarna zal het tot 5 april 2008 duren voordat heel Nederland kennis kan gaan maken met dit zangwonder. Dit keer is het meneer Rol, Jordy’s mentor die hem uitnodigt mee te gaan naar het programma “Mooi Weer De Leeuw”, van Paul de Leeuw. Wat Mentor Rol niet aan Jordy vertelt, is dat er een “addertje”, onder het spreekwoordelijke gras schuilt, in de lerarenkamer heeft meneer Rol meermalen de wens geuit dat hij de altijd zingende Jordy wel eens een keer achter het behang zou willen plakken. Het programma van Paul de Leeuw heeft hier wel oren naar. Om geen argwaan te wekken wordt op advies van de redactie, meneer Rol samen met Jordy op de publiekstribune geplaatst i.p.v. in het daarvoor bedoelde “wensenvak”.

Boekingen Jordy van Loon

Als Paul de Leeuw later op de avond in de uitzending informeert of er ook ene Jordy in de studio aanwezig is, steekt de verbaasde tiener aarzelend zijn hand op. Waarschijnlijk bedoelt Paul iemand anders. Mis gedacht, “jij bent de Jordy die we zoeken en jouw mentor wil je dolgraag achter het behang plakken”, Als de Leeuw naar het waarom informeert, ziet Jordy zijn kans schoon, “waarschijnlijk omdat ik te veel zing”, legt de overblufte tiener uit, “Jij bent dus een zangertje”, gaat de Leeuw verder “en als we jou achter het behang mogen plakken wil jij wel een liedje zingen”, “Ik wel hoor”, roept Jordy, en aldus geschiedt. Terwijl Jordy van Loon achter het behang wordt geplakt zet deze “Het Dorp”, van Wim Sonneveld in, wat er dan gebeurt is wonderbaarlijk. Op onnavolgbare wijze zingt hij het lied, publiek en Paul de Leeuw zijn overdonderd. In Zuid-Frankrijk zit op dat moment producer, Jan Zwarteveen, televisie te kijken en is even verbaasd als publiek en presentator. Zwarteveen, altijd op zoek naar talent, herkent meteen dat hij hier te maken heeft met een ongeslepen diamant, een talent, een jongen die het volgens hem “helemaal’ heeft. Hij zal op maandagochtend de redactie van Laat de Leeuw bellen en krijgt daar te horen dat inmiddels diverse platenmaatschappijen zich hebben gemeld. Door inspanningen van o.a radio en tv promotor Nel van Olm en Ron Davids van Radio West zal Jordy van Loon uiteindelijk een contract tekenen bij het label van Jan Zwarteveen, JAZ MUSIC.

Jordy en producer Jan Zwarteveen ondertekenen het platencontract Hilversum heeft Jordy ook ontdekt, er wordt opgetreden in het VPRO programma “Villa Achterwerk”. Ook vinden in mei 2008 de eerste opnamen plaats van de binnenkort uit te brengen CD.

Een ster lijkt geboren. Namelijk: Jordy van Loon.

Kom in de stemming

Jordy van Loon boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jordy van Loon bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jordy van Loon, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jordy van Loon in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jordy van Loon boeken

Wilt u Jordy van Loon boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jordy van Loon wilt inhuren.

Jordy van Loon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!