Jorieke Sterken boeken?

jorieke sterken boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jorieke Sterken boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jorieke Sterken

De negentienjarige Jorieke Sterken uit Almelo is een muzikale duizendpoot, ook al bespeelt ze zelf geen instrument. Op het gehoor zingt ze elk nummer in één keer raak. Alle muziekstijlen zijn voor haar weg gelegd, van Nederlandstalig tot rock, van jazz tot country, niets is te gek voor Jorieke. Mensen kennen haar enkel als countryzangeres, maar dit is dus zeker niet waar, op verzoek kan elk nummer worden gezongen.

Mensen verblijden met haar zang is het gene wat Jorieke dan ook het liefst doet, dat houdt in dat ze na haar avontuur in House of Talent dan ook zeker niet bij de pakken neer gaat zitten. Maar verder gaat met waar ze goed in is: zingen. Samen met gitarist Sven Reus is Jorieke te boeken voor huiskamerconcerten door het hele land.

Boekingen Jorieke Sterken

Bang voor verandering is zij zeker niet. Ze heeft alle haarstijlen en haarkleuren uitgeprobeerd en gaat dit de komende tijd ook met muziekstijlen doen, dus verwacht mooie uiteenlopende nummers en samenwerkingen.

Kom in de stemming

Jorieke Sterken boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jorieke Sterken bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jorieke Sterken, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jorieke Sterken in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jorieke Sterken boeken

Wilt u Jorieke Sterken boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jorieke Sterken wilt inhuren.

Jorieke Sterken boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!