Harten 10 boeken?

Harten-10-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Harten 10 boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Harten 10

Harten 10 bestaat uit Martien Ekkelenkamp en Tineke Willems. Martien is geboren op 8 januari 1970 en wonende in Ankum, Tineke is geboren op 1 oktober 1980 in Den Ham en nu wonende in Dalfsen.

Martien komt uit het duo Ekkel & Kleppie. Zij hebben samen drie singles uitgebracht, 'De Gouden regenboog', 'Recht vooruit' en 'Zomergeluid'. Tineke heeft drie singles uitgebracht. In 2007 'Geef mij de avond' en 'Echte Liefde'. En in 2008 'Dan denk ik aan jou'.

Boekingen Harten 10

In 2008 bij de single presentatie van het duo Ekkel & Kleppie, zijn wij elkaar toevallig tegengekomen. En zo kwam Martien op een idee om een duet op te gaan nemen. Zo gezegd, zo gedaan. We zijn aan het oefenen gegaan, want het komt natuurlijk niet zo uit de lucht vallen. Ons eerste duet is geschreven door Andre Ekkelenkamp, en is geproduceerd bij Edwin van Hoevelaak (Rooftopstudio's). Het duel heet 'Geleend', we zijn zeer verrast door het verbluffende resultaat van het liedje.

Kom in de stemming

Harten 10 boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Harten 10 bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Harten 10, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Harten 10 in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Harten 10 boeken

Wilt u Harten 10 boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Harten 10 wilt inhuren.

Harten 10 boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!