Jungle By Night boeken?

jungle by night boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jungle By Night boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jungle By Night

Negen jaar geleden richtten negen vrienden een collectief op, geworteld in vreemde geluiden uit onbekende plaatsen. Het combineren van hun smaak en een ontembare honger naar muziek op jonge leeftijd. Bijna een decennium van het opwarmen van dansvloeren over de hele wereld later hebben ze de mannelijkheid bereikt. Jungle by Night combineert passie, vriendschap en invloeden van krautrock, dans, jazz en afro-beat tot een instrumentale krachtpatser, die vloeiend de taal van hun instrumenten (en elkaar) spreekt.

De band is een eigenaardig ensemble binnen haar eigen kosmos. Een dansbare en donderende live-act, die als geen ander contact maakt met menigten en onderweg plezier en energie uitstraalt. Op hun thuisbasis in Nederland heeft de band meerdere keren opgetreden op legendarische festivals zoals North Sea Jazz en Lowlands, terwijl ze Paradiso in Amsterdam de woonkamer noemde en de iconische locatie meer dan tien keer uitverkocht had. Door de jaren heen heeft Jungle By Night meer dan 450 shows opgevoerd in 24 landen, op de heilige gronden van Glastonbury, Fuji Rock en Montreal Jazz, Rough Trade NYC en optredens gegeven in alle Europese hoofdsteden.

Boekingen Jungle By Night

Eind 2018 markeert de release van hun vijfde album op de alom bekende Rush Hour Records. Living Stone ziet Jungle By Night nieuwe diepte verkennen. Ze hebben hun geluid aangescherpt, de randen verscherpt met een nieuw gevonden helderheid en hun synergetische energie versterkt tot een uniforme visie die is gevormd door negen levens, persoonlijkheden en smaken. Living Stone zal in november in de winkelrekken liggen.

Kom in de stemming

Jungle By Night boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jungle By Night bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jungle By Night, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jungle By Night in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jungle By Night boeken

Wilt u Jungle By Night boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jungle By Night wilt inhuren.

Jungle By Night boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!