Juni Juliet boeken?

Juni-Juliet-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 200 personen

Juni Juliet Pianoshow boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Juni Juliet Pianoshow

Juni Juliet is Back!! Het is mogelijk hem te boeken en er is keuze in 4 spectaculaire Piano Shows.

Juni Juliet is een geboren entertainer en ondertussen wereldberoemd vanuit o.a. Curacao, New York, Maimi, Tokyo, Barcelona, Londen en Scheveningen. Als zanger, pianist en entertainer heeft Juni opgetreden in voorprogramma’s van “de Toppers”, Frans Bauer, Marco Borsato en Glennis Grace.

Boekingen Juni Juliet Pianoshow

In de bekende Crazy Piano’s in Scheveningen heeft hij 2 jaar lang opgetreden. Daarnaast kreeg Juni groot succes door het introduceren van het “The Sing n Swing” concept. In 2007 is Juni weer terug gegaan naar zijn geboorteland Curacao. En nu weer helemaal terug in Nederland!

Van Blue’s naar Jazz of laidback Sounds naar High Energie feest muziek, Juni Juliet is er klaar voor.

Kom in de stemming

Juni Juliet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Juni Juliet Pianoshow bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Juni Juliet Pianoshow, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Juni Juliet Pianoshow in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Juni Juliet Pianoshow boeken

Wilt u Juni Juliet Pianoshow boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Juni Juliet Pianoshow wilt inhuren.

Juni Juliet Pianoshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!