Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken?

jurgen jonkers frans bauer imitator boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator)

Het is altijd feest met Frans Bauer! Zeker met Jurgen Jonkers, de meest succesvolle en leukste imitator van Frans Bauer. De gelijkenis is uitzonderlijk, want hij heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem.

Met zijn Frans Bauer performance wordt Jurgen bij allerlei gelegenheden geboekt: van intieme familiefeestjes tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg. Hij maakt van elk optreden een feest; hij brengt de grote èn de minder grote fans van Frans in beweging.

De leukste liedjes van Frans Bauer

In een 30 minuten durende act komen de leukste liedjes van Frans Bauer voorbij zoals: Heb je even voor mij, Als sterren aan de hemel staan, ‘n Ons geluk, Hart van chocolade, Hé lekker ding, Samen in een bubbelbad, Mijn hart gaat zo tekeer en Doe nou niet!

Boekingen Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator)

De kwaliteiten van de enige echte look-a-like en imitator van Frans Bauer bleven niet onopgemerkt. Al na een paar weken was hij te zien bij: Praatjesmakers (NCRV), Ook dat nog (KRO), reallife soap Only Joling (YORIN) en hij was meerdere malen te gast bij Nachtsuite (RTL 5). Hij is regelmatig te zien bij shownieuws (SBS6) en hij had zijn eigen aflevering bij Bouwval gezocht (RTL4). Ook deed hij voor het goede doel ‘Het Rode Kruis’ mee aan de clip ‘Leipe Bauer Flavour’ met Lange Frans, Ali B en vele anderen. Er waren interviews met hem te lezen in onder meer: Actueel, Panorama, Vrij Nederland, NRC Handelsblad, in Libelle en het Plusmagazine. Of misschien heb je Jurgen bij Omroep Brabant, 3FM of Serious Request gespot. Bij de The Winner Takes It All verraste Jurgen het Nederlandse publiek en andersom, met hoge punten.

Boek nu de leukste imitatie act en maak uw feest compleet!
1 x 30 minuten, inclusief geluid tot 200 personen en reiskosten.

Kom in de stemming

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator), om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken

Wilt u Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) wilt inhuren.

Jurgen Jonkers (Frans Bauer imitator) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!