Keezus Christus boeken

Keezus-Christus-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 - 120 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief

Keezus Christus boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Keezus Christus

Machinist van de soul-train, piloot van de disco-plane en parttime sloper van dansvloeren. Deze liefdesbaby van god en disco, met een zwak voor de jaren 80, trekt het land door en verkondigt het evangelie van dansen en liefde. Ouderwetse classics voeren de boventoon; altijd swingend, altijd dansbaar. Keezus Christus zal ieders leven verlichten.

Geloof van dans en liefde

Met een fijne mix van disco, house, R&B en guilty pleasures weet Keezus Christus zijn publiek altijd te bespelen en geeft hij een 100% handjes in de lucht garantie. Deze koning van de heupwieg trekt met zijn swingende set vól kneiters van noord naar zuid het hele land door om zijn geloof van dans en liefde te verspreiden. Keezus Christus is ooit begonnen als dj bij OJC Niks. Al snel kwam hij erachter dat hij een neusje heeft voor een lekker dansbare sfeer en hij was niet de enige. Hij werd binnen korte tijd de disco god van Limburg. Hierbij kwamen mogelijkheden tot grotere shows om het hoekje kijken, zo stonden Roest en Gaellus open air al snel in de rij om Keezus Christus te boeken.

Boekingen Keezus Christus

Toen Keezus Christus naar Tilburg verhuisde wist hij ook binnen no time zijn eigen stempel hier te drukken. Zo wist hij vaker de Studio en Cul de sac om te toveren tot zijn eigen disco paleis. Na jaren van ervaring weet Keezus Christus precies wat ervoor nodig is om je te laten dansen. Stilstaan is geen optie meer! Keezus Christus veranderde al eerder o.a. festivals als Zwarte Cross, Paaspop, We Are Electric, Duikboot festival, Paperclip festival, Solar en 7th Sunday tot zijn eigen disco tempel. Daarnaast heeft Keezus Christus ook al menig partycollectief als o.a. Hitszone, Disco Snolly en Smerrig laten geloven in de kracht van dans en liefde.

Een ding weten Keezus Christus en zijn feestende apostelen zeker: Disco was nog nooit zo hemels.

AMEN!

Keezus Christus boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Keezus Christus bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Keezus Christus, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Keezus Christus in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Keezus Christus boeken

Wilt u Keezus Christus boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Keezus Christus wilt inhuren.

Keezus Christus boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!