Kenny Large Touch DJ boeken?

Kenny-Large-Touch-DJ
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Kenny Large Touch DJ boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kenny Large Touch DJ

Kenny Large is thuis in zeer uiteenlopende muziekstijlen. Hedendaagse Popmuziek, Dance classic’s, Urban, Salsa, Disco. Kenny Large heeft het allemaal in zijn repertoire, hetgeen hem uitermate geschikt maakt voor een groot scala aan evenementen. Nu is Kenny Large ook de eerste DJ in Nederland die draait met, het allernieuwste snufje in DJ-land, de “Touch-screen DJ-set”. Touch-DJ geeft een nieuwe visie op muziek en heeft daarmee een wereldwijde primeur te pakken. Kenny Large bedient de muziek holografisch wat zorgt voor een ongekende sfeer, interactie en muzikale verrassing. Een glazen scherm met een doorsnede van twee meter, neemt je mee in de wereld van beats, dance en lounge.

De wereld van mixen

Met deze nieuwe visie op muziek hoor je niet alleen de muziek, maar zie je deze ook in 3D. Op zoek naar interactie en muzikale verrassing, heeft Touch-DJ Kenny Large een manier gevonden om het publiek te boeien en te betrekken bij zijn verhaal. Door de transparantie van het scherm wordt het publiek ‘live’ meegenomen in de wereld van mixen.

Nog niet overtuigt? Bekijk de video

Kenny Large is ook te boeken met zijn broer VJ Sergio, saxofonist Mr. Saxy & vocaliste.

Kom in de stemming

Kenny Large Touch DJ boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kenny Large Touch DJ bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kenny Large Touch DJ, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kenny Large Touch DJ in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kenny Large Touch DJ boeken

Wilt u Kenny Large Touch DJ boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kenny Large Touch DJ wilt inhuren.

Kenny Large Touch DJ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!