Dj Piaggio – Superfly boeken?

Dj-Piaggio-Superfly-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

DJ Piaggio – Superfly boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biogragie Dj Piaggio - Superfly

Als DJ Piaggio – Superfly zijn cape open gooit is ie maar liefst 7 meter breed! En die 7 meter is natuurlijk helemaal vol te zetten met jouw boodschap. DJ erop en niemand kan er meer omheen!

Omgebouwde italiaanse Piaggio Ape 50

De DJ Piaggio – Superfly is een omgebouwde italiaanse Piaggio Ape 50 uit 1972. Omdat ‘Ape’ in het Italiaans ‘werkbij’ betekent, is het brommobiel met demontabele vleugels, staart en voelsprieten omgetoverd tot dit zoemende insect. Maar dan wel eentje die zo uit de ruimte op aarde is geland…

Boekingen Dj Piaggio - Superfly

Met een hoogwaardig soundsysteem aan boord is de DJ Piaggio – Superfly in te zetten als een bijzondere muzikale act op festivals, feesten, beurzen en (bedrijfs)evenementen. De DJ Piaggio – Superfly is meer dan een drive-in. Eenmaal in het donker verandert het insect in een bizar, driedimensionaal scherm waarop videoprojectors en lichteffecten bijzonder tot hun recht komen. Afhankelijk van het soort evenement draait de DJ Piaggio – Superfly elke soort muziek. Een team van DJ’s, VJ’s, technici en ontwerpers kan worden ingezet om bij ieder evenement een onvergetelijke indruk achter te laten. Natuurlijk staat het je vrij om ook je eigen artiesten op de DJ Piaggio – Superfly op te laten treden.

Kom in de stemming

Dj Piaggio – Superfly boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen DJ Piaggio – Superfly bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met DJ Piaggio – Superfly, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u DJ Piaggio – Superfly in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

DJ Piaggio – Superfly boeken

Wilt u DJ Piaggio – Superfly boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u DJ Piaggio – Superfly wilt inhuren.

DJ Piaggio – Superfly boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!