Kevin Madero boeken?

kevin madeiro boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Kevin Madero boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Kevin Madero

Kevin Madero is een spontane en enthousiaste zanger van 29 jaar uit Eindhoven, die zich door zijn unieke stemgeluid en brede repertoire weet te onderscheiden van zijn collega's.

Als kleine jongen was Kevin al met muziek bezig. Op 14-jarige leeftijd zong Kevin al voor publiek. Dat begon in Eindhoven in het stamcafé, maar nu 11 jaar later staat hij door het hele land op diverse podia met zijn eigen repertoire.

Zijn 1e single 'Zo zonder jou' is op 2 december 2012 uitgekomen en is een goede start van een veelbelovende carriere. In 2013 kwam de single 'Zomerparadijs' uit dat vrijwel meteen werd opgepakt door vele radiostations. Deze single is ook bekroont tot de PUURNL superschijf.

Boekingen Kevin Madero

Eind 2014 kwam de single 'Dat komt allemaal door jou' uit. Deze single is meer gericht naar de stijl die Kevin wil ontwikkelen, zijn eigen stijl. Ook deze single is tot verbazing bekroond tot de PUURNL superschijf en werd door radiostations als RadioNL, Sterren.nl et cetera zeer positief ontvangen.

9 mei 2015 presenteerde Kevin zijn nieuwe moederdag single in Eindhoven, een hele speciale ode naar zijn eigen moeder. 3 april 2016 is de single 'Miljoenen Nachten' uitgekomen. Een single dat nog steeds de 'poppie' sound van Kevin bevat, maar met deze keer wel net dat beetje extra 'kroeg gehalte'. Ook deze single werd zeer positief opgepakt!

5 mei 2017 kwam alweer de 6e single 'Blijf Bij Mij' uit! Een mix van vele stijlen door elkaar... poppie, bubbling, volks... Kortom voor ieder wat wils! Kevin Madero is een welkome, muzikale verrassing op ieder feest!

Kom in de stemming

Kevin Madero boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Kevin Madero bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Kevin Madero, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Kevin Madero in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Kevin Madero boeken

Wilt u Kevin Madero boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Kevin Madero wilt inhuren.

Kevin Madero boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!