Lasgo boeken?

lasgo boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

Lasgo boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Lasgo

Lasgo is een internationaal bekende dance-act onder leiding van zangeres Jelle van Dael, met de beroemde producer Peter Luts die de band creatief regisseert.

De Belgische dance-act, oorspronkelijk opgericht in 2000, schoot door de hitlijsten in hun thuisland en door heel Europa, reed door wilde arena's en bezocht talloze tv- / radioshows. Na internationaal succes met hit hun single 'Something', schoot Lasgo naar de top en werd niets minder dan geweldig met nu verschillende chart toppers onder de riem.

Miljoenen verkochten albums en volgeboekte zomers

De groep verkocht meer dan 5 miljoen exemplaren van hun albums 'Some Things', 'Far Away' en 'Smile', en na het behalen van 2 WMC Awards, een TMF Award, een Smash Hits Award (VK) en een BMI Award (VS) ), presteerde de groep in heel Europa, maar ook in de Verenigde Staten, Brazilië, Canada, Australië en Azië met jarenlang volgeboekte zomers.

Toen producer Peter Luts en tv-zender JIM in 2008 op zoek gingen naar een nieuwe zanger voor Lasgo, hadden ze nooit gedacht dat ze zo'n geweldige leading lady zouden vinden als Jelle van Dael. In slechts een paar jaar tijd veroverde Jelle de hitlijsten en wist zij een geliefde tv-presentator te worden. Ik aarzelde geen moment om mee te doen aan de (Let's Go Lasgo) -wedstrijd, zegt ze. Dit avontuur heeft mijn leven veranderd. En hoe!

Boekingen Lasgo

Elk nummer dat Lasgo uitbrengt, komt rechtstreeks in de hitlijsten terecht en elke week gaat Jelle van podium naar podium in binnen- en buitenland om het publiek te verbazen met haar kracht en charmes. En na elk optreden wachten veel fans op haar achter de coulissen, in de hoop een glimlach van hun idool te vangen. Maar Jelle werkt niet alleen op de podia. Je kunt haar regelmatig op tv zien. In 2010 was ze een van de meest opvallende dansers op de Belgische versie van Strictly Come Dancing. Onlangs vervoegde ze het JJ-kern VJ-team. Jelle houdt natuurlijk nog steeds meer van muziek dan van wat dan ook.

Met een catalogus van geschiedenis en een wereldwijde fanbase, brengt Lasgo nog steeds consistent uit na de formatie van de band in 2000.

Kom in de stemming

Lasgo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Lasgo bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Lasgo, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Lasgo in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Lasgo boeken

Wilt u Lasgo boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Lasgo wilt inhuren.

Lasgo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!